Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şoktayım şu an!! Evlendiğimizde eşimin de lepistes balıkları vardı. Evin balkonunu ona tahsis etmiştim. Yorgun argın işten gelir akvaryum temizlerdi. Madem bu kadar enerjin var birlikte bişeler yapalım derdim, bunu yapmazsam balıklar ölür derdi. Ama sevişmek için enerjisi yok. Su taşı, hayvan gibi akvaryumlar temizle ama bana yok. Neyse devamlı balık portalları, forumları falan derken taşındık ve bu evde kapalı bir balkon yok hatta balkon yok. E odada bakılmaz rutubet yapar evsahibi bıdı bıdı etmesin dedim. Dağıttı balıkları, balık falan kalmadı. Kedi bakıyoruz şimdi
Bizimkiler salonda. Dediginiz gibi yorgunum diyor ama baliklariyla ugrasiyor bize gelince yorgunum sudur budur. Tamam sevismeye gelince geliyor . Ama ben
Şoktayım şu an!! Evlendiğimizde eşimin de lepistes balıkları vardı. Evin balkonunu ona tahsis etmiştim. Yorgun argın işten gelir akvaryum temizlerdi. Madem bu kadar enerjin var birlikte bişeler yapalım derdim, bunu yapmazsam balıklar ölür derdi. Ama sevişmek için enerjisi yok. Su taşı, hayvan gibi akvaryumlar temizle ama bana yok. Neyse devamlı balık portalları, forumları falan derken taşındık ve bu evde kapalı bir balkon yok hatta balkon yok. E odada bakılmaz rutubet yapar evsahibi bıdı bıdı etmesin dedim. Dağıttı balıkları, balık falan kalmadı. Kedi bakıyoruz şimdi
Baligina asık olan adam haberi vardi.bi ara
Ben cok korkmustum olamaz demistim.
Tam net cumleleri hatirlamiyorum ama baligina ilgi duydugunu,baligin suyun icindeki kipirdayisi etkiliyor diyordu.
Degisk bir vakaydi.
Boyle bir durum yoksa ilgilensin ,hayvan sevmek.beslemek her anlamda
Baligina asık olan adam haberi vardi.bi ara
Ben cok korkmustum olamaz demistim.
Tam net cumleleri hatirlamiyorum ama baligina ilgi duydugunu,baligin suyun icindeki kipirdayisi etkiliyor diyordu.
Degisk bir vakaydi.
Boyle bir durum yoksa ilgilensin ,hayvan sevmek.beslemek her anlamda
Artik kiskaniyor durumuna geldim cunku.
Baliklardan baska hayati yokmus gibi davraniyor
Hergun yok suyu yok ic filtresi yok dis filtresi
Ve her dakika elinde telefonu. Tek ilgi alanlari telefon ve akvaryum.