Sürekli kendini haklı gören eşlerimiz...

melegim_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
1.431
375
53
Kızlar günaydın.Dün basima gelen birseyi paylaşmak istiyorum.Lutfen okuyup birseyler söyleyin cildiracagim artık.8 yıllık ewliyim ewlendigim günden bu zamana esimle kaynanamla ilgili yada normal siradan o gun olmus bir olayi konuşmaya kalksam birden celalleniyor bağırıyor kendi agzindan çıkan kelimeyi bile kabul etmiyor diyorum ki bak sen böyle dedin boyle yaptın sinirleniyor bağırıyor ve surekli hakaret ediyor sen anlamiyirsun sen uyduruyorsun senin kafan basmıyor vs.vs kendimi ona ispat etmeye calisamiyirum. Hemen sesini iyice yükseltip beni eziyor odadan gönderiyor cok canim sıkılıyor esimle severek evlendik 6 yasinda kizimiz var ve onun yaninda bu hakaretleri yapıyor onun yanında ve artik kizimizda cok saygisiz ben kizima hafif sesimi yukselttigimde Bana bagiramazsin karisamazsin diyor o kadar canim yanıyor ki bu sefer esime olan sinirimi kizimdan çıkarıyorum kavga iyice atesleniyor bu arada esim kizina cok düşkün.Nolur bisey soyleyin nolur kafayi yiyecegim artik cok moralim bozuk :kızgın:

Çocuğun bi suçu yok rahat bırakin çocugunuzu yanindada tartışmamaya gayrer edin..
Ego yuzunden malesef bu tavırlar...he diyip uzatmıycaksınız moralinizi bozuncada sessiz kalip tavır alın tartışmaya girmeden sakinlikle hareket etmeye çalişin biraz belki eşinizde aşıri tepki verdigini düsunebilir siz sakin davraninca oda sakinleşebilir..

Back