Yaklaşık 6-7 aylık ilişkim var, ilişkinin başından beri evlilik düşünen birisi. Görüştüğmüzde gideceğimiz yer şehrin en uzak ıssız noktası (70 km) veya ev oluyor. Hafta bir kez genellikle görüşürz, başlarda 2 defa onun aracıyla gittik ve cüzdanı düşünce o günki yakıta (gidilen yerin üç katı-o an şuraya ödeyeyim dedi bn istemedim sonraki görüşmelerde de hiç açmadı konuyu açsa yine istemezdim) varınca kadar yemek vs. ödemelerini ben yapmış oldum. ilişkimiz başladığından buyana 2-3 defa kahve ısmarlamışlığı ve arada yolda marketten bişeyler almışlığı oldu. Sonraki günlerde hep benim aracımla gittik, genellikle kendisinin yapmak istediği şeyler oluyor ve yanına hiçbirşey almamış oluyor ödeme yapmak için. Sürekli benim aracımla gitmek ve yanına cüzdanını almaması bana tuhaf geliyor, empati yaptığımda bierkekde olmaması gereken şeyler. Bunu tabiki yakınımdaki kimseyle paylaşamıyorum. Biz birlikte uzun süre yan yana da geçirmedik, görüşmelerimiz 3-4 saat oluyor. Araç konusu ve ödemeler haricindeki kısımla ilgili konuşmalarım oldu, yeri geldi ilişkiyi bitirebilecek hadde geldiğim anlar da oldu. O sorduğumda kendisinin aracı olduğnu söylemişti, sosyal hesaplardaki resimlerinden ortak kullandıkları aile aracı gibi geldi bana, bu konuda onu rencide edicek bişey yapmayı da istemedim ve konuyu da açmadım, benim de olmayabilirdi. Benim için zaman önemli, sadece tüm bunları saf duygularıyla yapmasını isterim, zamanımı beni hak eden birisine harcamayı isterim. Birbirimizin aileleriyle tanışalım demişti biraz ailesel nedenlerle bn erteledim. Son görüştüğmüzde yılbaşında napıyoruz dedi yılbaşı programı olan bir otelde yılbaşını kutlayalım dedi, ilk defa gerçekleşirse bir günü biarada geçirmiş olacağız. Durum böyle, sizin bu ilişki için yorumlarınız ne olur?