Sürekli kızın aracına binen, yanına cüzdanını almadığnı söyleyen hesapları kıza ödeten sevgili

çoğunlukla aracı kullanılan ve hesapları ödeyenin bayan olması?

• Ankete Katılan
    109
  • This poll will close: .

aleynagvn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
71
4
6
Yaklaşık 6-7 aylık ilişkim var, ilişkinin başından beri evlilik düşünen birisi. Görüştüğmüzde gideceğimiz yer şehrin en uzak ıssız noktası (70 km) veya ev oluyor. Hafta bir kez genellikle görüşürz, başlarda 2 defa onun aracıyla gittik ve cüzdanı düşünce o günki yakıta (gidilen yerin üç katı-o an şuraya ödeyeyim dedi bn istemedim sonraki görüşmelerde de hiç açmadı konuyu açsa yine istemezdim) varınca kadar yemek vs. ödemelerini ben yapmış oldum. ilişkimiz başladığından buyana 2-3 defa kahve ısmarlamışlığı ve arada yolda marketten bişeyler almışlığı oldu. Sonraki günlerde hep benim aracımla gittik, genellikle kendisinin yapmak istediği şeyler oluyor ve yanına hiçbirşey almamış oluyor ödeme yapmak için. Sürekli benim aracımla gitmek ve yanına cüzdanını almaması bana tuhaf geliyor, empati yaptığımda bierkekde olmaması gereken şeyler. Bunu tabiki yakınımdaki kimseyle paylaşamıyorum. Biz birlikte uzun süre yan yana da geçirmedik, görüşmelerimiz 3-4 saat oluyor. Araç konusu ve ödemeler haricindeki kısımla ilgili konuşmalarım oldu, yeri geldi ilişkiyi bitirebilecek hadde geldiğim anlar da oldu. O sorduğumda kendisinin aracı olduğnu söylemişti, sosyal hesaplardaki resimlerinden ortak kullandıkları aile aracı gibi geldi bana, bu konuda onu rencide edicek bişey yapmayı da istemedim ve konuyu da açmadım, benim de olmayabilirdi. Benim için zaman önemli, sadece tüm bunları saf duygularıyla yapmasını isterim, zamanımı beni hak eden birisine harcamayı isterim. Birbirimizin aileleriyle tanışalım demişti biraz ailesel nedenlerle bn erteledim. Son görüştüğmüzde yılbaşında napıyoruz dedi yılbaşı programı olan bir otelde yılbaşını kutlayalım dedi, ilk defa gerçekleşirse bir günü biarada geçirmiş olacağız. Durum böyle, sizin bu ilişki için yorumlarınız ne olur?

Tuhaf bi durum başta bi iki yapıp sonra yapmaması ilk izlenim seni kullanıyo gibi duruyo ama bilemedim yani ben olsam bu durumda şahsen konuşurdum. Ve senide rahatsız etmiş ki durum buraya yazmışsın bence konuş derim.

Son düzenleme:
Tuhaf bi durum başta bi iki yapıp sonra yapmaması ilk izlenim seni kullanıyo gibi duruyo ama bilemedim yani ben olsam bu durumda şahsen konuşurdum. Ve senide rahatsız etmiş ki durum buraya yazmışsın bence konuş derim.
evet bu durum rahatsızlık veriyor, insanlık hali olabilir diyorum yalnız üst üste olunca tuhaf geliyor, en son görüştüğmüzde kendisi çekindi sanırım, yanına bişey almamıştı ve şurda bişeyler atıştıralım demişti bn tıka basa toktum sn yemezsen bn de yemem dedi, bn de ısrar ettim bn yanında bişeyler içerim die öyle gittik, bn birlikte biakşam planlı bişekilde bimekana gidelim diyince bigün şurda yemek yiyelim dedi, daha önce de söylüyordu rakı balık fln gerçekleşmemişti.

İlk göstermelik süreçleri geçmiş, kullanıyor görünüyor. Yoksa bir erkek bu şekilde olmamalı hele ki kız arkadaşı ile buluşma olduğunda üstüne ekstra para almalı. Arabası var işi var kaçırmamak lazım mantığı ile hareket ediyor olabilir, bir de yılbaşında amacına ulaşana kadar olabilir.

İnsanız unutulur ama hep oluyorsa bu cingözluge giriyor artık .kullandirtmayin kendinizi . Yılbaşı planını o yapsın ayarlasın bakalım oteli yada yemeği gözlemleyin .böyle hir durumda onun odemesi gerekir .erkeğe hesap odettiren zihniyetlerden değilim ama erkeğin bir kadının yanında maddi olarak daha dirayetli durması gerektiğine inanıyorum

Tamam herzaman erkek ödemez diyelim ama bu kadarıda fazla bence bir insan neden sürekli cüzdanını unutur?.Araba için birşey diyemiyorum herkesin arabası olmak zorunda değil tabiki sizin arabanıza binicrk ama sonuçta o araba da suyla çalışmıyor insan benzin için yardımda bulunur.Bence kullanılıyorsunuz.

acaba size anlattığı gibi bir durumu yok da maddi olarak hani ondan mı yapıyor ama öyle olsa bile param yok demesi unuttum yalanından daha masum bişey. ben iyi niyetli olamıcam ya parası yoksa onu bunu yiyelim yapalım gidelim demesin bir olur iki olur sen ödemekten rahatsız olmasan şu konuyu açmış olmasan dahi kendisi bu durumdan rahatsız olmalı

acaba size anlattığı gibi bir durumu yok da maddi olarak hani ondan mı yapıyor ama öyle olsa bile param yok demesi unuttum yalanından daha masum bişey. ben iyi niyetli olamıcam ya parası yoksa onu bunu yiyelim yapalım gidelim demesin bir olur iki olur sen ödemekten rahatsız olmasan şu konuyu açmış olmasan dahi kendisi bu durumdan rahatsız olmalı
Rahatsızlık duydu son görüşmemizde yalnz o gün de sonuç değişmedi, yanına almadığnı söylüyor, unutmuyor bilinçli bişekilde almıyor, bikez kaybetmişti yanımdayken, çıkıp hiçbirmekana uğramıyacağımızı düşünüyor sanırım, gündelik bi kıyafet giyiyor son zamnlarda benimle çıkarken, bu kıyafetlerle bimekana oturamam dediği de oldu, arada o içmek istediği için kahve aldığım zamanlarda bu nedenlerle. Benden daha iyi bir işi var, üstelik ben bisüredir çalışmıyorum da.

Bierkeğin böyle olabilmesi için birden fazla kızla görüşmesi gerekir ki detaylara pek önem vermesin, görüştüğü kişiyi de sallasın, inceliklere önem vermesin die de düşünmüyor değilim. Sonra neden aldatıldım diye de düşünmemeli erkekler bu duruma yönlendiren kendileri, kaybettikten sonra gözleri sizden başkasını görmüyor yalnız geç oluyor. Bu ilişkimde özellikle sabırlı oluyorum, daha önce uzun süreli bir ilişkimde son bir yılda ilgisini belli etmediği için erkek arkadaşım bir başkasına yönlenmiştim, kendimi hazır hissetmeden şu tarihe kadar nişanlanmazsak olmaz demesi nedeniyle bir nişan sürecinde bulmuştum (o zamnlr tanığm kişinin ölümü, benim kazayla ölüm aşamasına gelmem fln bunun kader olduğna inandırmıştı) ve onunla ayrılmadan başkasına yönlenmenin acısını fazlasıyla çekmiştim, o benden daha derin yaşamış yıllar sonra öğreniyorum sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımlarından, bana ilgisini gerçekten ne hissettiğini belli etseydi belki o nişan da olmazdı, erkekler şu noktada yanlış düşüyorlar, fazla ilgi kızı başkasına yönlendirir kız ilk senden vazgeçer gibi, doğru değil, tersi oluyor, kız sizden herşeyinizle hoşlandıysa ilginizi eksik etmeyin, onu sevdiğinizi ona hissettirin kaygı duymadan. Şuanki ilişkimde özellikle konuşuyorum, ... sa sen de düşün ben de düşüneyim karar verelim diyorum, malesef erkekler ilişkinin de bitmesi taraftarı olmuyor, bölük börçük yaşansın, elimin altında olsun, sürsün yeterki gibi. Bu da tuhaf bidurum... Bundan sonrası süreç faklı olur umarım.

Son düzenleme:
Erkeklerin doğası gereği sevdikleri kadına parasal anlamda hiçbirşeyden eksik etmek istemezler anormallik var yol ver gitsin..

İnsanız unutulur ama hep oluyorsa bu cingözluge giriyor artık .kullandirtmayin kendinizi . Yılbaşı planını o yapsın ayarlasın bakalım oteli yada yemeği gözlemleyin .böyle hir durumda onun odemesi gerekir .erkeğe hesap odettiren zihniyetlerden değilim ama erkeğin bir kadının yanında maddi olarak daha dirayetli durması gerektiğine inanıyorum
Yılbaşında bişeyler yapıcaz mı hayatm die sordum, aşkm yılbaşında evdeyim ben dedi. Geçmişte de bikez 1-2 günlük tatile kesin çıkıcktk bn regldim denize giremem die iptal etmesini istemiştim gideceğimiz tarhin 2 gün öncesi, snra da öyle bşy ayarlama girişimi olmadı.

Erkeklerin doğası gereği sevdikleri kadına parasal anlamda hiçbirşeyden eksik etmek istemezler anormallik var yol ver gitsin..
evet öyle katılıyorum, bn erkek olsam kimi zamn akşam eğlenmeye, kimi zamn yemeğe, tatile, doğa gezisine, kampa, şehir turlarına, tekne gezisine vs götürürdüm. Bunlar için de emin olun ki ucuk kaçık birisinin harcama beklentim yok, kaliteli zamn geçirmek birlikte, sevgiliyle birlikte olan herşey değerlidir ayrı olsa da birlikte özgür olabileceğim birisi. Evde bekleyen tarafmışım gibi hissediyorum, bunları bigün düşünecekmiş gibi hareket ettim düşünmüyor. Benim kız arkadaşım olsa şanslı olurmuş :))

Back
X