Kimse alay edilecek tarzda yaklaşımı hak etmiyor ne olursa olsun, düşüncelerinizi istediğiniz şekilde ifade edebilirsiniz yalnız biönceki yazınızda ķüçümseyici ve alaycı biusluba girmişsiniz tekrar okursanız anlarsınız, bu raddeye getirten kendi üslubunuz. O nedenle benim hakkımda ne düşünüyorsanız Allah size ... katı versin tavrım devam edecek ve aynen iade edeceğim size, çünkü yaklaşımınız yapıcı değil yıkıcı. Neden polemikle işim olsn ki burada ne gibi bikazancım olabilir bana geri dönüşü yaşanmışlıklar ya da bu konudaki değerli fikirler olucak. Bn de şöyle şöyle şeyler yaşadım sonu şöyle oldu gibi biyaklaşım veya öneri-tavsiye yerine olmuş olan bişeyde biz ne söylersek söyliyelim konuyu açan devam edicek tavrınızı önceden yazdklarıma rağmen alaycı ve küçümseyici bişekilde sürdürmüşsnz, normalde alaycı ve ķüçümseyici biyaklaşıma girmeden saygılı bişekilde istediğiniz noktada eleştiri yapabilirdiniz. Birahatszlık yaşadğm durum var ki açmışım konuyu, kendime de süre tanımışm tavrımı değiştirmişim, hayatmdaki kişinin bahsettiğim rahatsızlık duyduğum yaklaşım durumunun neden oldğnu anlamaya çalışıyorum bn de ilk defa böyle bidurumla karşılaşıyorum. Kibar ve zeki birisiyken normal aile hayatı normal düzeni varken neden böyle anlamaya çalışıyorum, bendeki durum değişince ilişkiye yaklaşım biçimi nasıl olucak onu da merak ediyorum. Bişeyleri okumak kimseyi meşgul etmez, okuyan kişi gereksiz görülüyorsa saygı çerçevesinde yine istediği şekilde yazabilir. Hayat koşullarınızı yaşanmışlıklarınızı bilemem yalnız çevrenizdeki yakınlarınıza da bu üslupla yaklaşmamanızı öneririm, kimsenin kimseyi hayata küstürmeye hakkı yok bu tavrınızın çevrenizdekilere etkisi böyle olabilir, tavsiye sadece yine de siz bilirsiniz..