Sürekli kocişini öven kendini de göklere çıkaran arkadaşa karşı tavrınız ne olur?

Merhaba hanımlar sizden bir konuda görüş/fikir almak istiyorum.
Benim uzun zamandır görüştüğüm zamanında yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasim vardi.Zamanla tum arkadaslar hepimiz nisanlandik evlendik bekarken bile bu arkadas surekli kendini overdi sıkılırdım he sen agasin sen pasasin dememizi beklerdi asla birseyini elestiremezdik hemen beni kiskaniyorlar diye laf cikarirdi sagda solda kulagimiza gelirdi..Gel zaman git zaman ben usandim artik şu an o baska sehirde ben baska(tayin durumlarindan dolayi).. Ama hala arada bana yazardi tabi yine illa kendi ovgulerine benden de onay beklerdi usandigim icin yavas yavas usulca şu an hayatimdan tamamen onu cikardim..ama bazen vicdan yapiyorum acaba hata mi ettim diye ne de olsa zamaninda az ekmek aş yemedik ama ciddi manada rahatladim bunu da yok sayamicam..Sizce tepkim yerli yerinde mi olmuş siz boyle bir insana karsi nasil tavir alirdiniz? ( bu arada bu arkadasin ne kadar eski dostu varsa su an hepsiyle arasi limoni kimse gorusmek istemiyor bana da uzak dur degmez diyorlar) ama yine de kk da objektif guzel yorumlar oluyor bekliyorum arkadaslar:KK200:
benim kv böyle
4 senedir sürekli kendini över
ben de mal mal suratına bakarım
malesef çıkartamıyorum hayatımdan , senede 2-3 kere de görsem yetiyor :D

bu tarz insanları sevmem
Bırak seni başkası övsün değil mi
iyi yapmıssın bence
çekilmiyor çünkü şahsen ben çekemıyorum

Benim cevremde de bunun tam tersleri var. Sürekli kocasını kötüleyen, ne kadar kötü bir evliligi olduğunu anlatıp duran, duygu sömürüsü yapan, ne kadar mutsuz parasız aç açıkta olduğunu söyleyen insanlar... Tam enerji emen süngerler gibiler. Açıkçası sizin arkadaş bana sevimli ve komik geldi :KK73:

Bence çiftler birbirlerini dışarıya karşı sürekli övgü halinde olmalılar kp kv Elti görümce gibi ama arkadaşlara çok saçma geliyor arkadaşın dostun bu senin ya ona kötü gününü anlatmıcan da kimi anlatcan dimi

Zaten farklı şehirlerdeymişsiniz ne kadar görüşebilirdiniz ki hem eleltirip kendini göklere çıkarıyor deyip hem de hata mı yaprım demeniz saçma biraz kaldı ki bu saatten sonra o da istemez silmişsin görüşmemişsiniz tamam öyle de kalsın diğer arkadaşlarınız size yetmiyor mu yoksa ne yapıyor diye bir yandan merak mı ediyorsunuz

Bunlar bitmez ki. Kocasını över, çocuğunu över, işini över, evini över. Över de över. Acınacak haldeler. İstedikleri hayatı aslında yaşayamayan ama yaşıyor gibi gösteren zavallılar. :bicak:

Zaten farklı şehirlerdeymişsiniz ne kadar görüşebilirdiniz ki hem eleltirip kendini göklere çıkarıyor deyip hem de hata mı yaprım demeniz saçma biraz kaldı ki bu saatten sonra o da istemez silmişsin görüşmemişsiniz tamam öyle de kalsın diğer arkadaşlarınız size yetmiyor mu yoksa ne yapıyor diye bir yandan merak mı ediyorsunuz
Ben fikir almak amacli yazdim ne yapiyor merak etmiyorum cunku biliyorum yine ovunuyodur kesin:halay:bu kadar kisi sizin tam tersiniz yorum yaparken sizin bu tarz yaklasiminiz garip geldi siz de o arkadas gibisiniz galiba etrafiniz boşsa bana sarmayin rica ederim

Boyle durumlarda hemen kocakariya baglayacaksiniz
Bizim mahalleden bir komsu vardi,kizi super bir koca buldu evlendi ama sonradan adamin sapik oldugu ortaya cikti

Bizim bir arkadas vardi kocasi cok iyiydi ama bir kere ters dustuler arkadasim o gunden sonra iflah olmadi adam butun paralarini kumarda yedinicti gezdi

Annemin bir arkadasinin kizi vardi cok iyi bir koca buldu evlendi ama sonradan adamin gay oldugu ortaya cikti

Benim bir arkadas vardi kocasi cok iyiydi ona buna hep anlatirdi en sonunda adama nazar mi degdi noldu anlamadik mok gibi bir adama donustu valla kizin yuzune bakmadi gozu hep disarda hep disardaydi

Vs vs ornekler cogaltilabilir tamamen hayal gucunuze kalmis

Ama deneyin,daha da agzini acamiyorlar boyleleri

bende sürekli benim kocam şöyle böyle diye anlatan insanlardan öğğğ geldi ..
valla ben uzak durmaya çalışıyorum .
hehe diyeceksin ..
açıkcası inanmıyorumda böyle sürekli herşeyi abartan insanlara.

Merhaba hanımlar sizden bir konuda görüş/fikir almak istiyorum.
Benim uzun zamandır görüştüğüm zamanında yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasim vardi.Zamanla tum arkadaslar hepimiz nisanlandik evlendik bekarken bile bu arkadas surekli kendini overdi sıkılırdım he sen agasin sen pasasin dememizi beklerdi asla birseyini elestiremezdik hemen beni kiskaniyorlar diye laf cikarirdi sagda solda kulagimiza gelirdi..Gel zaman git zaman ben usandim artik şu an o baska sehirde ben baska(tayin durumlarindan dolayi).. Ama hala arada bana yazardi tabi yine illa kendi ovgulerine benden de onay beklerdi usandigim icin yavas yavas usulca şu an hayatimdan tamamen onu cikardim..ama bazen vicdan yapiyorum acaba hata mi ettim diye ne de olsa zamaninda az ekmek aş yemedik ama ciddi manada rahatladim bunu da yok sayamicam..Sizce tepkim yerli yerinde mi olmuş siz boyle bir insana karsi nasil tavir alirdiniz? ( bu arada bu arkadasin ne kadar eski dostu varsa su an hepsiyle arasi limoni kimse gorusmek istemiyor bana da uzak dur degmez diyorlar) ama yine de kk da objektif guzel yorumlar oluyor bekliyorum arkadaslar:KK200:
Ben de sürekli kendini Naz’a çeken Pof pof bekleyen kızların yanında kendimi iyi hissetmiyorum
Sevgililerine eşlerine yapsınlar o tür şeyleri ben kaçıyorum sürekli iltifat et et nereye kadar

Back
X