- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
benim kv böyleMerhaba hanımlar sizden bir konuda görüş/fikir almak istiyorum.
Benim uzun zamandır görüştüğüm zamanında yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen bir arkadasim vardi.Zamanla tum arkadaslar hepimiz nisanlandik evlendik bekarken bile bu arkadas surekli kendini overdi sıkılırdım he sen agasin sen pasasin dememizi beklerdi asla birseyini elestiremezdik hemen beni kiskaniyorlar diye laf cikarirdi sagda solda kulagimiza gelirdi..Gel zaman git zaman ben usandim artik şu an o baska sehirde ben baska(tayin durumlarindan dolayi).. Ama hala arada bana yazardi tabi yine illa kendi ovgulerine benden de onay beklerdi usandigim icin yavas yavas usulca şu an hayatimdan tamamen onu cikardim..ama bazen vicdan yapiyorum acaba hata mi ettim diye ne de olsa zamaninda az ekmek aş yemedik ama ciddi manada rahatladim bunu da yok sayamicam..Sizce tepkim yerli yerinde mi olmuş siz boyle bir insana karsi nasil tavir alirdiniz? ( bu arada bu arkadasin ne kadar eski dostu varsa su an hepsiyle arasi limoni kimse gorusmek istemiyor bana da uzak dur degmez diyorlar) ama yine de kk da objektif guzel yorumlar oluyor bekliyorum arkadaslar![]()
4 senedir sürekli kendini över
ben de mal mal suratına bakarım
malesef çıkartamıyorum hayatımdan , senede 2-3 kere de görsem yetiyor

bu tarz insanları sevmem
Bırak seni başkası övsün değil mi
iyi yapmıssın bence
çekilmiyor çünkü şahsen ben çekemıyorum