allah kolaylık versın kardeşim. belki kıskanır. oğluna çok ilgilanıyorsun bence , ona de ayna şekilde ilgilen. o zaten çocuk, o da ılgı ister şımartmaya ister.... benim oğlum ayna şey yapıyor.Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum üye olup yazmak yeni kısmet oldu.Kızım 3 yaşında ve birde 1,5 yaşında oğlum var.oğlum evde sürekli onunla ilgilenmemi istiyor:anne kucak anne süt , ya da anne gel diye sürekli peşinde gezdiriyor çok hareketli bir çocuk. 2 haftadır kızım hiç konuşmamaya başladı.ıhh ıhh diye istediklerini elimi tutarak gösteriyor. Bu davranışını kardeşini kıskanmasına bağladım kızıma daha fazla ilgi göstererek üstesinden gelirim diye düşündüm ama nafile.parkta kızlarla konuşmayıp kenarda duruyor anne ablamlara söylesene benle oynasınlar dıyor onlarda küçük dıye oynamıyor, yaşıtı da yok daha çok 1 yaş civarı ve 5 6 yaş civarı.gecen 5 yasında bir kızla oynaması için oyuncaklarını parka götürdüm o oynadı benim kızım baktı.eskıden çok güzel oynardı sımdı konuşması bebeklestı içine kapanık oldu kardesını ve benı tırmalıyor tutunca bu sefer kendını yere atıyor bırak tırmalıcam dıye , çok saldırganlaştı.hafta sonları kaynvldeme gidiyoruz 1 gece ev uzak diye orda kalıyor getırınce hafta içi burda kalmıcam ben büyükanneeee dıye ağlıyo hıcbırseyle kanmıyor 3.yaş sendromuymuş sanırım Nasıl aşabiliriz bu durumu degerlı yorumlarınız ıcın sımdıden teşekkürler
Size onerim yarim gun krese verin biraz farkli ortam arkadas edinmeye baslasin...eve gelince neler yaptigini size anlatsin...en iyisi kres bu konuda...Merhaba arkadaşlar uzun süredir forumu takip ediyorum üye olup yazmak yeni kısmet oldu.Kızım 3 yaşında ve birde 1,5 yaşında oğlum var.oğlum evde sürekli onunla ilgilenmemi istiyor:anne kucak anne süt , ya da anne gel diye sürekli peşinde gezdiriyor çok hareketli bir çocuk. 2 haftadır kızım hiç konuşmamaya başladı.ıhh ıhh diye istediklerini elimi tutarak gösteriyor. Bu davranışını kardeşini kıskanmasına bağladım kızıma daha fazla ilgi göstererek üstesinden gelirim diye düşündüm ama nafile.parkta kızlarla konuşmayıp kenarda duruyor anne ablamlara söylesene benle oynasınlar dıyor onlarda küçük dıye oynamıyor, yaşıtı da yok daha çok 1 yaş civarı ve 5 6 yaş civarı.gecen 5 yasında bir kızla oynaması için oyuncaklarını parka götürdüm o oynadı benim kızım baktı.eskıden çok güzel oynardı sımdı konuşması bebeklestı içine kapanık oldu kardesını ve benı tırmalıyor tutunca bu sefer kendını yere atıyor bırak tırmalıcam dıye , çok saldırganlaştı.hafta sonları kaynvldeme gidiyoruz 1 gece ev uzak diye orda kalıyor getırınce hafta içi burda kalmıcam ben büyükanneeee dıye ağlıyo hıcbırseyle kanmıyor 3.yaş sendromuymuş sanırım Nasıl aşabiliriz bu durumu degerlı yorumlarınız ıcın sımdıden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?