- 26 Haziran 2007
- 910
- 5
- 116
- 41
6 yıldır evliyim.ama mutllu bi evlilik yasadıgım söylenemez eşime sorsanız herşeyi büyüten abartan benim.kendinde hiç kusur bulmaz o kadar kavgalarımız oldu hiçbir zaman kendini hatalı bulmadı.her evde sorun olur kavga olur sinirler bazen geriliyo insanız sonuçta..sonrasında insanlar bi noktada anlaşır değilmi.eşim hep küser konuşmaz ben yine onun herşeyini görürüm.yemeğini hazırlar,ütüsünü yapar,eğer gerekirse konuşurum ve en sonunda küs durmaya dayanmadıgım için gider barışmak için elimden geleni yaparım.yine 4 gündür küs bana 2 aksamdır iftar yemeğini bile birlikte yemiyoruz.odaya gidiyor suyumu içiyorum sadece belki gelir gönlümü alır sofraya çağırır diye ama nafile masayı bile toplamamış.... cıktı gitti yine dışarı,konuşmak yerine yalnız bıraktı beni.yatagın üstüne iş kıyafetlerini koymuş ütüleyim diye ütülemiyecegim madem bana küs kendi işini kendi görsün....hatta oğlumu alıp arkadasa gidecektim ama oğlum uyudugu için gidemedim eve gelip beni bulamayacaktı ama olmadı..o kadar cok yoruldum ki kendime ağır geliyorum..her şeyi bırakıp arkama bile bakmak istemiyorum.oğluma soruyorum annem uzaklara gidelim mi ama baba gelmesin diyorum olmaz diyor.oğlum için bu evliliği devam ettirmelimiyim yada bana öneri tavsiyeniz var mı..