rica ederim :)) haklısın senden başkası bilemez tabiki nasıl bi yaşantın var ama bazen eşlerin biri alınganlığı fazla kaçırınca diğeri daha yapıcı olabiliyo hani en çokta böyle kızınca seviyorum bi başka küsüyosun böyle gibi gibi espilerle yumusatılabiliyo arada yap herzaman olmasada hem sanada cok iyi gelir hemde bu alınganlıklar yavasca kaybolabilir ama kendini yıpratma emiinim barısıcaksınız yakın zamanda ve sana sarılcak dayanamıcaktır içi içine sığmıyodur hamile oldugundan beri sadece gurur yapıyo bence üzülme bunu düşün hamiiiş :))))Ne güzel konusuyon ya teşekkür ederim ben hiç.oyle olamam cunki beni de çok.kiriyor
Kaç kere konuştuk hiç bisey değişmedi ki ben Nasıl hamileliğin tadını cikarayim sevincimi paylaşamadım tek basimamo yaptim ben çocukla ortada kaldim resmenCanım benim hayırlı olsun.. üzülme lütfen keşke başta bu huyundan rahatsız olduğunu dile getirseydin..malesef erkekler kolay kolay yontulmuyor.. tabikide seni seviyordur ama huy bu işte can çıkar huy çıkmaz aldırma sen hamileliğinin tadını çıkar..
Hamile bir kadını ağlatmak küsmek bunların yükünü nasıl taşıyorSizce beni sevmiyor değil mi ?
Hamile bir kadını ağlatmak küsmek bunların yükünü nasıl taşıyor
Aslında şunu da sormak lazım böyle bir adamdan çocuk doğurmayi düşünüyor musun
Çocuğuna da küser ya da çocuk babasını modeller
O zaman napican?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?