• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli küsen koca...

Senemm999

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
41
10
3
31
Merhaba arkadaşlar :( Biliyomusunz bugün hamile olduğumu öğrendim gerçi doktora gitmeden önce de testle öğrenmiştim eşimle.. ve biz dün gece baya tartıştık ama.cok sabırsız biri eşim hemen parladı yukseldi hatta üstüme yürüdü ben hem ters konusunca.. çok ağladım hiç geri basmadi üstelik doktora gideceğimi biliyordu gelmedi bile hamilemiymissin diye sordu mesajla evet dedim. Eve geldi hiç bi şekilde konuşmuyoruz.. kavga sebebi ise boş bisey buyutulcek bisey değil ama her tartışmada ufak büyük hemen ağzı bozulur ve ayağa kalkar bagrir falan ve küser baya 4 5 gün sen yokmussun gibi davranır.. ama bu sefer çok ağır geldi hamileyim ben sevinemedim hala agliyorum

yaaa hayırlı olsun öncelikleeee ama lütfeen böyle düşünmee şimdi daha da duygusallaşıyosun bazı insanların yapısı değişmiyoo malesefff benimde hayatımda bu tip insanlar var ben hep küstüklerinde daha çok espiriye vuruyorum bi şekilde barısıyo ve gülüyo oluyolar küserken bile aseletin başka be falan dıye davranıyorum :))) doğru değil tabiki davranışı ama eminim senin kadar çok sevinmiştir seni tabikide çok seviyodur :) üzülme kendinide üzme bebeğinide :))

Ne güzel konusuyon ya teşekkür ederim ben hiç.oyle olamam cunki beni de çok.kiriyor :(

Canım benim hayırlı olsun.. üzülme lütfen keşke başta bu huyundan rahatsız olduğunu dile getirseydin..malesef erkekler kolay kolay yontulmuyor.. tabikide seni seviyordur ama huy bu işte can çıkar huy çıkmaz aldırma sen hamileliğinin tadını çıkar..

Ne güzel konusuyon ya teşekkür ederim ben hiç.oyle olamam cunki beni de çok.kiriyor :KK43:
rica ederim :)) haklısın senden başkası bilemez tabiki nasıl bi yaşantın var ama bazen eşlerin biri alınganlığı fazla kaçırınca diğeri daha yapıcı olabiliyo hani en çokta böyle kızınca seviyorum bi başka küsüyosun böyle gibi gibi espilerle yumusatılabiliyo arada yap herzaman olmasada hem sanada cok iyi gelir hemde bu alınganlıklar yavasca kaybolabilir ama kendini yıpratma emiinim barısıcaksınız yakın zamanda ve sana sarılcak dayanamıcaktır içi içine sığmıyodur hamile oldugundan beri sadece gurur yapıyo bence üzülme bunu düşün hamiiiş :))))

Canım benim hayırlı olsun.. üzülme lütfen keşke başta bu huyundan rahatsız olduğunu dile getirseydin..malesef erkekler kolay kolay yontulmuyor.. tabikide seni seviyordur ama huy bu işte can çıkar huy çıkmaz aldırma sen hamileliğinin tadını çıkar..
Kaç kere konuştuk hiç bisey değişmedi ki ben Nasıl hamileliğin tadını cikarayim sevincimi paylaşamadım tek basimamo yaptim ben çocukla ortada kaldim resmen :( :(

Sizce beni sevmiyor değil mi ?
Hamile bir kadını ağlatmak küsmek bunların yükünü nasıl taşıyor

Aslında şunu da sormak lazım böyle bir adamdan çocuk doğurmayi düşünüyor musun
Çocuğuna da küser ya da çocuk babasını modeller
O zaman napican?

Ben zaten dün gece yaşadıklarımız çok büyük bir şok atlattim dövmeye yeltendi hatta başımı biraz itekledi allahım.dedim.ben hamile olmayayim çok üzüldüm bagirmisim ben aşağıdaki güvenlik duycakmis rezil olcakmis sen hamile ve hasta kadının üzerine yüuyosyn utanmıyorsun guvenligemi utaniyorsun dedim sonra sabah oldu doktora gidicem ben mesaj attı gitmicem dedim çünkü benm.icin önemli güzel bisey di bu moralle gitmiym sonra eve geldi para attı önüme git diye gelcek sandım bi baktim çıkmış çok ağladım yine de gittim

Senemm999 Senemm999 Bak güzel arkadaşım. Bir erkeğin baba olacağını duyması, en mutlu olması gereken zamanlardan biridir.
Ancak eşin buna rağmen seninle gelmediği gibi doğru olup olmadığını mesajla öğrenen bir insan. Ha önüne para atıp senin gururunu kırması da ayrı bir mesela. Sen gerçekten bu muammeleyi bir erkekten görmek istiyor musun? Değişir diye düşünme asla iyi yönde değişmeyecek hatta daha da kötü olacak.
Kendine sorman gereken soru: ''Yarın öbürgün bu çocuğu doğurmak için hastaneye yattığımda bana küsüp hastaneyede mi gelmeyecek?''
Bir kadınında en hassas olduğu zaman hamilelik dönemidir. Ve daha hamileliğin başında böyleyseniz kusura bakma ama devamını düşünemiyorum.
Seni dövmeye yeltenen başkalarını bahane edip sesini kesmeye çalışan birinin çocuğunu gerçekten doğurmak istiyor musun? Yaşın 24 sanırım, kaç yıldır evlisin? Bana sanki bu sorunlar evliliğinin en başından beri varmış gibi geliyor.
Böyle bir evlilik hayatında çocuk bekliyor muydun? Korunmadığınıza göre istiyordun diye tahmin ediyorum.
Peki daha önce eşinle bu konuyu konuştun mu? Onun bebek konusunda düşünceleri neydi?

Oncelikle hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Esiniz tam bir hoduk ve siz bu adami baba yapiyorsunuz ne denir ki. Allah yardimciniz olsun.

küs olsanız bile sevinçli bir olay yaşıyorsunuz, bu güzel haberi heyecan ve mutlulukla birlikte paylaşıp aradaki buzları hemen eritmeyi hayal etmişsiniz ama beklediğiniz gibi olmamış durum anladığım kadarıyla. ben konuyla birlikte eklediğiniz yorumlarıda okudum. konuyu ilk okuduğumda 3-4 günlük küslük ve inat olur mu hiç çocuklar yapmıyor öyle, kaldıki o da doktora gideceğinizi biliyormuş. küslüğünden vazgeçip size yüz yüze sorması lazımdı mesaj atmak yerine. çok büyük düşüncesizlik etmiş diyecektim. Fakat dövmeye yeltendi falan diyorsunuz. Eğer eşinizin psikolojik durumunda bir bozukluk yoksa direkt karakteri böyleyse, bence iyi bi gelecek planlaması yapmanız şart. ben olsam öyle bir babası olacağına hiç olmasın diye düşünür boşanırdım çocuğuda dünyaya getirmezdim neticede o da boşanılsada sağlıklı bir babaya sahip olamayacağı için hayatı büyük eksikliklerle hüsranlarla geçebilir. çocuk için anne baba çok önemli. illa evli kalınması şart değil tabi anne babası ayrı olup çok güzel ve sağlıklı hayat yaşayan çocuklarda var ama ben açıkçası eşinizin bunu sağlayabileceğini pek hissedemedim

Back
X