Burda eşinizin şunu kabul etmesi gerekiyor, kendi işini yönetmek herkesin harcı değil. Hele ki Türkiye gibi tahmin edilemez ekonomilerde hiç hiç değil. İyi bir iş fikrin varsa ABD veya İngilterede yapabilirsin ve başarabilirsin ama Türkiyede çok fazla değişken faktör var, hammadde kullanıyorsan fiyatı değişken, tanıdığın yoksa torpilli referanslı insanlar bir şekilde çnüne geçiyor... kısacası bu iş yaş.
Şimdi eşiniz uğraşmış ama olmamış bunu kabul etmesi gerekiyor. uzun saatler koyuyor, ailesine zaman ayıramıyor kendi stresli siz mutsuzsunuz sonuç ne peki, 0. Gerçekten sonuç maddi ve manevi olarak 0.
Yapılacak tek şey görüyorum, adamı karşınıza alın konuşun. Bu iş bu şekilde gitmiyor, çocuk babasını görmüyor, ben seni görmüyorum böyle evlilik olmaz. Sürekli streslisin, sana da yazık bu şekilde hayat olmaz. Ya ücretli bir işe girip çalışıcaksın normal saatlerde eve geleceksin ya da boşanmak istiyorum. Ben bu şekilde evlilik istemiyorum.
Suçlamadan, kavga etmeden güzelce söyleyin bunları net olun. Çoğu erkek kafasız maalesef, tuttukları yol iyi gitmese de inat ediyorlar laftan anlamıyorlar bir de ben onun bunun yanında çalışamam diyişleri var ki evlere şenlik ...yani bilmiyorum yola getirmek size düşüyor bu adamı. Ayak direyen, laftan anlamayan erkek kadar berbat bir tür daha yok inanın bildiğin ömür törpüsü. Önüne fırsat geliyor tepiyor, konuşuyorsun bak sen de yoruluyorsun diyorsun anlamıyor... Bende de bir tane vardı laftan anlamadı sonra tekmeyi yedi benden

Bol şans dilerim