sürekli mide bulantısı :(

profesyonelpollyanna

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
2
0
6
Bursa
19 yaşındayım evli değilim hamile hiç değilim midem 1 haftadır inanılmaz bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ağzıma bişey götürdüğümde öğürmeye başlıyorum yemek kokusuna bile dayanamıyorum 1 haftada 5 kilo verdim. Şimdi bile aç gibiyim ama en sevdiğim yiyecekte bile öğürüyorum. Hiç kusmadım solgun olduğumu söylüyolar halsizim bugün yataktan çıkamadım bana ne oldu böyle bilmiyorum :( Bi fikriniz var mı acaba kızlar :(

19 yaşındayım evli değilim hamile hiç değilim midem 1 haftadır inanılmaz bulanıyor hiç bişey yiyemiyorum ağzıma bişey götürdüğümde öğürmeye başlıyorum yemek kokusuna bile dayanamıyorum 1 haftada 5 kilo verdim. Şimdi bile aç gibiyim ama en sevdiğim yiyecekte bile öğürüyorum. Hiç kusmadım solgun olduğumu söylüyolar halsizim bugün yataktan çıkamadım bana ne oldu böyle bilmiyorum :( Bi fikriniz var mı acaba kızlar :(

Midedeki bir bakteriden kaynaklanmış olabilir. Mutlaka doktora git. Hap tedavisiyle geçiyor.

Mide bulantıları için bir çay tarifi var. Ben bu çayı yapıp içiyorum. Faydasını gördüm. Midem bulanmıyor...
1 parça ( Parmak Büyüklüğünde ) taze zencefil kökü( ince dilimlenmiş)
1 Limon kabuğu ( rendelenmiş )
1 Limon Suyu
250 cc kaynar su
İnce Zencefil dilimleri, limon kabuğu rendesi ve limon suyu cam veya porselen bir fincana konulur, üzerine kaynar su eklenir. Fincanın ağzı kapatılarak 10 dk demlenmesi beklenir. Günde 3-4 fincan içebilirsiniz.

canım benimde böyle heycanlandığımda moralim bozulduğunda hep miğdem bulanır karnım hiç acıkmaz kilo veririm sende de mi öyle acaba..

Back
X