• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli miyavlayan ağlayan kedi

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.607
598
Arkadaşlar, 3-5 yaşlarında british bi kedimiz var. Ayağı yaralanmış çevreden birisi bize haber verdi tedavisi için ilk etapta bizde kaldı. Dişleri çürümüş, üzeri hep yara bere idi. Tedavisini oldu, kısırlaştırdık. Sahibini çok aradık bulamadık. Biz sahiplendik. Bir ayı geçti bizimle. Cinsi gereği dışarıda yaşamayı müsait değil. Veteriner siz sahiplenmesi birisine verin dedi. Ancak tramvalı bir kedi terkdilmiş sokakta yaşadığı bir takım şeyler ürkütmüş aç kalma korkusu yaşıyor. Her neyse bugüne kadar iyi idi. İki gündür sürekli ağlama hali gece gündüz farketmeksizin miyavlıyor. Bebek gibi gece kaldırdı sevdim kucağıma aldım biraz sustu sonra kalktı gitti. Nasıl susacak nesi var. Maması, suyu, tuvaleti, sevgisi, oyunu her şeyi düzende. Daha önce eşimin de de bizim de kedimiz oldu bilemiyoruz.

Arkadaşlar, 3-5 yaşlarında british bi kedimiz var. Ayağı yaralanmış çevreden birisi bize haber verdi tedavisi için ilk etapta bizde kaldı. Dişleri çürümüş, üzeri hep yara bere idi. Tedavisini oldu, kısırlaştırdık. Sahibini çok aradık bulamadık. Biz sahiplendik. Bir ayı geçti bizimle. Cinsi gereği dışarıda yaşamayı müsait değil. Veteriner siz sahiplenmesi birisine verin dedi. Ancak tramvalı bir kedi terkdilmiş sokakta yaşadığı bir takım şeyler ürkütmüş aç kalma korkusu yaşıyor. Her neyse bugüne kadar iyi idi. İki gündür sürekli ağlama hali gece gündüz farketmeksizin miyavlıyor. Bebek gibi gece kaldırdı sevdim kucağıma aldım biraz sustu sonra kalktı gitti. Nasıl susacak nesi var. Maması, suyu, tuvaleti, sevgisi, oyunu her şeyi düzende. Daha önce eşimin de de bizim de kedimiz oldu bilemiyoruz.
Terkedilmis degil evden kacmistir. Cins kedi satin alan bir kafa yapısı kediyi terketmez satardi çünkü. Evden kacarken patilerini incitmis olabilir. Veteriner bakmis ama bilmiyorum bu ihtimali dusundu mu? Guvende hissettirin kapali karanlık bir yer yapın onun için. Kedi cadiri gibi. Evde supurge calistirmamaya çalışin. Onu odadan cikarin bu esnada. Korkutacak seyler yapmayin. Tuylerini tarayin. Sizle yatmak istiyorsa yatin birlikte. Guvenini kiracak seyler yapmamaya çalışın. Alışacaktir zamanla. Sonucta yetiskin bir kedi. Sokakta kim bilir neler yasadi. Sevgi her seyi iyilestirir. Sevmeye devam edin.

Back