- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
- 68
- Konu Sahibi emberassed
Kızlar dertlerimin sona erip rahat nefes aldığım hiç bir an hatırlamıyorum.sürekli küçük şeyler de olsa büyütüp kendime dert edebiliyorum.misal çevredeki insanların arkadaşlarımın bana karşı söylediği herşeye takıyorum.boyle mi demek istedi şöyle mi demek istedi diye.beni takmıyor.adam yerine koymuyor gibi düşünceler bir de insanlara gereğinden çok daha fazla değer verme ve hayır diyememe problemi var .kendime özgüvenimin ne kadar alt seviye olduğunu anlamışsınızdır.sanki insanların bana verdiği değerle mutlu olacakmışım gibi geliyor.çunku bi gün dışardan insanların beni taktığı ve sevdiği düşüncesiyle gelsem çok huzurlu hissettiğimi farkediyorum.ama hep bi diken ustundeyim inanamazsınız ya.beni ciddiye almycak takmıyor kendimi dinletemiyorum gibi düşünceler çok hırpalıyor ve kendimi değersiz hissettiriyor. etrafımdaki hayatı yolunda giden herkesi kıskanmaya başladım.en yakınımdakileri bile.onları birileri seviyor birileri takıyor birileri beğeniyor.hatta beni beğenen karşı cins biri artık yakın arkadaşımı beğeniyor misal.bu sefer yüzüm bedenim de çirkin geliyor bana.surekli kendimle uğraşıyorum.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.belki bunları dert saymayacak çok fazla insan var ama insanın boğulduğu su okyanusu oluyor maalesef.bni şuanda boğan konular da bunlar.nasıl bir yol izleyeyim be tur şeyler yapayım tavsiyelerinizi bekliyorum... Yorumlarınız beni herzman çok rahatlatıyor kimseye anlatmadığın şeyleri burda sizinle paylaşabiliyorum bu yüzden sayfa ve sizler değerlisiniz bnm içn şimdien çok teşekkür ederim.