Bende ki çok büyük olduğu için küçülsün diye iğne dediler ama çok işe yaramadı sanırım. Peki histereskopi de iyileşme süreci nasıl nelere dikkat etmeli deneyimlerinizi paylaşır mısınız...Ben de histereskopi oldum, ameliyatlarim rahattı ama rahim bi travmaya uğruyor haliyle ve her zaman risk var. Benim de sizin gibi kanamalarim aşırı uzun sürerdi. Bekarım ve doktor hamile kal, miyomları temizleyelim karnini acip dedi. Suan acik ameliyat olmak istemedigim için ve kapalıya uygun oldugum icin histereskopi oldum hep ama histereskopide de tek seferde hepsini alamiyorlar. Zor valla ya Allah yardimcimiz olsun. Ameliyatiniz cok iyi geçer umarim. Ben hic ilac tedavisi igne vs görmedim. Gidip hormonlarıma baktirip talep edicem doktordan, icimdekiler yine büyümesin diye
Bende ki çok büyük olduğu için küçülsün diye iğne dediler ama çok işe yaramadı sanırım. Peki histereskopi de iyileşme süreci nasıl nelere dikkat etmeli deneyimlerinizi paylaşır mısınız...
Çok teşekkür ederim. Umarım bende kolay atlatırım. Çok geçmiş olsun size. İnşallah kalıcı bir tedavi olur.Histereskopi'nin hiç bir sıkıntısı yok. Ameliyattan sonra narkozu atınca taburcu oluyorsunuz hemen. Bir kaç gün lekelenme vs oluyor, o kadar. Operasyondan sonra eve toplu taşımayla dönmüştüm mesela, tek başımaydım. Rahat bir işlem yani.
Çok teşekkür ederim. Umarım bende kolay atlatırım. Çok geçmiş olsun size. İnşallah kalıcı bir tedavi olur.