Merhaba hanımlar.
Derdim babam ile ilgili. Ben çalışıyorum ailemden ayrı bir şehirde aynı zamanda nişanliyim ve kazandığımla çeyiz yapmaya çalışıyorum. Bu zamana kadar ailem benim için en ufak bir birikim yapmamış . Çoğu anne kızına çeyiz yapar az ya da çok sandık çeyizi. Ama inanın benim tek bir parçam bile yoktu. Yavaş yavaş kendim yapıyorum. Çeyiz Çok önemli değil belki ama insan özeniyor.
Sorun bu da değil belki imkanları olmadı ama babam sürekli para lafı açıyor. Bana bu ay şu kadar ver bu kadar cer diye. Üstelik ben 1 yıl onlar için çalıştım evlerini yaptırdım eşyalarını aldım içimden gelerek yaptım. Şu an da her ay küçük bir miktar veriyorum.
Ama şu an malumunuz her şey ateş pahası. Bir yandan çeyiz alıyorum biryandan birikim yapmaya çalışıyorum evlilik hazırlığı için.
Bilmiyorum ama ayıp değil mi bu kadarı şakaya vererek bana ver Allah da sana versin yok artış alacaksın onu bana ver...
Kırmak istemiyorum verilecek cevap var da ne denilebilir bayanlar size danışayım istedim..
Bu arada ihtiyaçları yok eevdeki eksik her şeyi tamamladık. Borç yok herkes gibiler şu an aşırı zengin de değiller
Teşekkür ediyorum şimdiden herkese