sürekli rüyalarımda....

happyforever

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2010
188
16
318
Ankara
konularımı okuyanlar zaten bilir bütün konularım onunla ilgili. her şey bitmiş gitmiş sen hala onunla mı uğraşıyosun demeyin nolur. sabah kalkınca aklımda. yatıyorum aklımda. sevgi değil tam tersine nefret duygusu. keşke karşıma çıkmasaymışsın diyorum bazen içimden ama keşke demeyin çünkü isyan olur deniyor. şu an yaşadığım çoğu sıkıntı onun yüzünden. kimseyi onun kadar sevmediğim için onun kadar kimse beni sevmediği için "evet" diyemiyorum hiçbirine. inşallah birgün tüm bu iç karartıcı mesajlarımın silinmesini ister çok mutlu mesajlarımın olduğu yeni konular açarım

Acını dibine kadar yaşa. Ağla ağla içine atma, onu sana hatırlatan herşeyi müzik, yer,sokak ...vs hep düşün dinle git hatırla. Bunu sık yap. Sonra birgün bir bakacaksın onu ve onu hatırlatan herşeyden buz gibi soğuyacaksın seni zerre kadar etkilemeyecek sen bile şok olacaksın. O yüzden şimdi acını dibe vurana kadar yaşa o dipten çıkışın mükemmel olacak eminim..

Diger konularini okumadim ama anladigim kadariyla ayrilik acisi yasiyorsun..
Cok zor bir surec. Ayrilik olumden beter demisler. Sen hayattasin, o hayatta, senin duygularin hala canli, eee o zaman ayrilik niye? Ama olmuyor mu? Malesef oluyor.. Zamanla gececek. Allah'ima sukurler olsun ki ben atlattim o donemi. Hayatimda ilk defa bi ayrilik acisi cekmistim, ayni senin gibi gece gunduz aklimda onunla dolasiyordum. Bazen ofke, bazen ozlem, bazen ask, bazen nefret... Duygu dalgalanmasi yasiyor insan o donemde. Ama simdilerde hic umrumda bile degil. Bi daha onunla birlikte olmak mi? ASLA! Ahmet, mehmet, dururken ben ona mi kaldim :))))

Zaman ver kendine, hersey gececek. Sadece acina bagimli olma. Insan boyle zamanlarda aci cektikce eski sevgilisiyl arasinda hala bi bag varmis gibi bi yanilgiya kapiliyor..

Ayrılık acısı döneminde zaten sabah akşam onu düşünmen çok normal.
Aksi beklenemez. Ama emin ol ki bitecek.
Bir de keşke karşıma çıkmasaymış gibi laflar boş.
Keşkeleri bırak, bu da bir tecrübeydi de ve kabullen.
Yoksa kendini fazla yıpratırsın.
En hafif şekilde atlatabilmek adına ne gerekiyorsa yap bence.
Nefret duygusu da normal. Egolarımız yüzünden öyle oluyor.
İnsan kendini çok aptal hissediyor böyle durumlarda.
Ama hiç de öyle değil aslında. Herkes illa ki aşk acısı çekmiştir, çekiyordur.
İleride yaşadığın aşk acısının seni nasıl olgunlaştırdığını, sana kattıklarını düşünüp memnun bile olabilirsin.
İşin içindeyken anlamazsın da, sonra farkına varacaksın.

Unutmak için bi çaba harcamıyosun anladığım kadarıyla Daha çok hatırlayarak canını yakmaya çalışıyosun anlaşılan Kafanı başka şeylerle meşgul edip farklı konulara yönelirsen elbet bi gün ondan eser kalmıycak ama sen bunu istemiyosun.. Nasip değilmiş diyerek yoluna devam etmeyi denersen, geleceğine daha umutla bakarsın.. Her nefret ediyorum demen bile onu sevmene yol açar ina bana çünkü hiç kimse bulunmuycak hint kumaşı, yada vazgeçilmez değildir..

Kimse vazgeçilmez değildir doğru ama kimse de onun gibi davranmiyor bana( bunda da elbet var bir hayir diyorum ama bunu bilemiyoruz. Sewmedigim birine tamam deyip evlenmek de istemiyorum ama etrafimdaki kimse bunu bilmiyor. Kimse bir zamanlar cok sevildigimi bilmeden "yok mu gorustugun biri" diyebiliyor rahatca.

Seni kendime çok yakın hissettim. Ben de kimselere evet diyemiyorum, aşk, nefret, özlem, öfke hepsi iç içe bende de. Kimseye söyleyemiyor da insan ben unutamadım diye.
Bazen öyle anlar oluyor ki bitti diyorum, unuttum diyorum bazen de her şey başa sarıyor.
Bugün de aklıma nasıl tanıştığımız geldi yine hüzünlendim.
Ama bunların hiçbirine değecek bir insan değil ama yapamıyorum, yapamadıkça da kendime kızıyorum.
Ben artık kabullendim hiçbir zaman unutamayacağım onu alıştım daha da alışacağım onsuzluğa ama bundan 15 20 sene sonra bile içimde bir sızı olacak o gelince aklıma, biliyorum.
Sen de alışacaksın, unutmak diye bir şey yok bu kadar sevmişsen unutmamalısın da.
Değse de değmese de o insan senin duyguların çok kutsal, ileride bir gün bu acıyı bile çektiğin için kendinle gurur duyacaksın.

Zaten benim demek istediğim git başkasıyla beraber ol demek değil... Zaten bu hayatında yapıcağın en büyük yanlış olur.. Kimse onun gibi davranmaz çünkü herkez farklı farklıdır.. Yarın birgün başkası çıkar karşına onu unutursun ve iykide bitmiş dersin... Yada niye beraber olmuşum büyük bi aptallıkmış der geçersin... Sen onu unutmaya kendi hayatını yaşamaya bak.. Hayatta hep sevgilin olucak diye bi kural yok bazen yalnız kalmak arkadaşlarınla vakit geçirmek daha iyi gelir insana..

Kesinlikle değecek bir insan degil. Hem de bir damla gozyasima bile degmez. Günlerce benimle anlasamayacigina ikna etti beni. Sorun yok bisey yok. Anlayamazdim neden. Ben tamam dedim. Sonra da kendine asik etti ozur diledi. Ben istemezken birakmadi pesimi( kendi istemedigi gün bitti ama. Cok ahimi aliyo. Hem de her gün

Aynen ben de yaşadım bunu. Ben iki kez bitti dedim beni ikna etti kendisi bir kere bitti dedi ve bitti.
Ben artık şöyle düşünüyorum, kişiselleştirmiyorum, ben birisine ilk defa aşık oldum ve acısını çektim, olgunlaştım, o duyguyu tattım. Tamam yanlış insandı ama bana o duyguları yaşatan da oydu, hayata daha farklı bir açıdan bakmama neden oldu. Gülüşlerim, heveslerimi de aldı götürdü tabi benden.

kimseyi onun kadar sevmediğim için onun kadar kimse beni sevmediği için "evet" diyemiyorum hiçbirine bu cümlene öyle katılıyorumkiii

kimseyi onun kadar sevmediğim için onun kadar kimse beni sevmediği için "evet" diyemiyorum hiçbirine bu cümlene öyle katılıyorumkiii
(( ondan sonra birini sevdim sandim. Unuttum iste tamam dedim ama pürüzler cikti ve gorusmuyoruz su an. Onu hiiic de sevmedigimi anladım. Ama benim o agladigim su an bile göz yaşı döktüğüm insan evlenebildi. Ahim cikiyor mudur acaba??

doktora gidin takıntı olmuş.bu konuda ilaçlar çok iyi yoksa boşuna hayatınızı mahfedeceksiniz.

yukarıdaki sözüne istinaden bir alıntı paylaşmak istiyorum:

SENİN YÜZÜNDEN

Birisine “senin yüzünden” dediğiniz anda, aslında ona şunu demiş olursunuz: “Sen çok güçlüsün ve ben çok acizim. Her şey senin yüzünden başıma geldiğine göre, sen tüm bunları benim başıma getirmeye muktedirsin. Bense bunlarla yıkılabilecek kadar güçsüzüm”

Karşınızdakini suçladığınız sürece acizleşirsiniz. Yaşadığınız durumdan kurtulmak için sahip olduğunuz gücü giderek diğerine devredersiniz. Eğer biri yüzünden kötü duruma düştüğünüze inanır ve sürekli bunu dile getirirseniz, bu durumdan kurtulmak için elinizde hiçbir şans kalmaz.

Başınıza her ne sebeple, ne gelmiş olursa olsun, bu durumdan çıkarmanız gereken bir ders ve öğrendiğiniz dersle yapabileceğiniz bir şeyler mutlaka vardır. Suçlamak ve şikayet etmek yerine düşünmek ve harekete geçmek en iyisidir.

Tülay KÖK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…