- Konu Sahibi happyforever
-
Unutmak için bi çaba harcamıyosun anladığım kadarıylaDaha çok hatırlayarak canını yakmaya çalışıyosun anlaşılan Kafanı başka şeylerle meşgul edip farklı konulara yönelirsen elbet bi gün ondan eser kalmıycak ama sen bunu istemiyosun.. Nasip değilmiş diyerek yoluna devam etmeyi denersen, geleceğine daha umutla bakarsın.. Her nefret ediyorum demen bile onu sevmene yol açar ina bana çünkü hiç kimse bulunmuycak hint kumaşı, yada vazgeçilmez değildir..
Kimse vazgeçilmez değildir doğru ama kimse de onun gibi davranmiyor bana( bunda da elbet var bir hayir diyorum ama bunu bilemiyoruz. Sewmedigim birine tamam deyip evlenmek de istemiyorum ama etrafimdaki kimse bunu bilmiyor. Kimse bir zamanlar cok sevildigimi bilmeden "yok mu gorustugun biri" diyebiliyor rahatca.
Kimse vazgeçilmez değildir doğru ama kimse de onun gibi davranmiyor bana( bunda da elbet var bir hayir diyorum ama bunu bilemiyoruz. Sewmedigim birine tamam deyip evlenmek de istemiyorum ama etrafimdaki kimse bunu bilmiyor. Kimse bir zamanlar cok sevildigimi bilmeden "yok mu gorustugun biri" diyebiliyor rahatca.
Seni kendime çok yakın hissettim. Ben de kimselere evet diyemiyorum, aşk, nefret, özlem, öfke hepsi iç içe bende de. Kimseye söyleyemiyor da insan ben unutamadım diye.
Bazen öyle anlar oluyor ki bitti diyorum, unuttum diyorum bazen de her şey başa sarıyor.
Bugün de aklıma nasıl tanıştığımız geldi yine hüzünlendim.
Ama bunların hiçbirine değecek bir insan değil ama yapamıyorum, yapamadıkça da kendime kızıyorum.
Ben artık kabullendim hiçbir zaman unutamayacağım onu alıştım daha da alışacağım onsuzluğa ama bundan 15 20 sene sonra bile içimde bir sızı olacak o gelince aklıma, biliyorum.
Sen de alışacaksın, unutmak diye bir şey yok bu kadar sevmişsen unutmamalısın da.
Değse de değmese de o insan senin duyguların çok kutsal, ileride bir gün bu acıyı bile çektiğin için kendinle gurur duyacaksın.
Kesinlikle değecek bir insan degil. Hem de bir damla gozyasima bile degmez. Günlerce benimle anlasamayacigina ikna etti beni. Sorun yok bisey yok. Anlayamazdim neden. Ben tamam dedim. Sonra da kendine asik etti ozur diledi. Ben istemezken birakmadi pesimi( kendi istemedigi gün bitti ama. Cok ahimi aliyo. Hem de her gün
konularımı okuyanlar zaten bilir bütün konularım onunla ilgili. her şey bitmiş gitmiş sen hala onunla mı uğraşıyosun demeyin nolur. sabah kalkınca aklımda. yatıyorum aklımda. sevgi değil tam tersine nefret duygusu. keşke karşıma çıkmasaymışsın diyorum bazen içimden ama keşke demeyin çünkü isyan olur deniyor. şu an yaşadığım çoğu sıkıntı onun yüzünden. kimseyi onun kadar sevmediğim için onun kadar kimse beni sevmediği için "evet" diyemiyorum hiçbirine. inşallah birgün tüm bu iç karartıcı mesajlarımın silinmesini ister çok mutlu mesajlarımın olduğu yeni konular açarım
kimseyi onun kadar sevmediğim için onun kadar kimse beni sevmediği için "evet" diyemiyorum hiçbirine bu cümlene öyle katılıyorumkiii
konularımı okuyanlar zaten bilir bütün konularım onunla ilgili. her şey bitmiş gitmiş sen hala onunla mı uğraşıyosun demeyin nolur. sabah kalkınca aklımda. yatıyorum aklımda. sevgi değil tam tersine nefret duygusu. keşke karşıma çıkmasaymışsın diyorum bazen içimden ama keşke demeyin çünkü isyan olur deniyor. şu an yaşadığım çoğu sıkıntı onun yüzünden. kimseyi onun kadar sevmediğim için onun kadar kimse beni sevmediği için "evet" diyemiyorum hiçbirine. inşallah birgün tüm bu iç karartıcı mesajlarımın silinmesini ister çok mutlu mesajlarımın olduğu yeni konular açarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?