• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli telefonumu isteyen bu kadından nasıl kurtulacağım?

Etlibutlu

Guru
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
875
151
323
Ankara
kızlar ya iş yerinde bi kadın var bi kere telefonundan şu numarayı arayabilirmiyim dedi ara abla dedim kontörü yok dandım 10 dk konuştu.sonra yine istedi sonra oğlumu arayabilirmiyim dedi sonra arkadşını sonra bidaha bidaha bidaha.abartısız yani.ayy kırılmasın diye bişey diyemiyorum ama bukadarda yapışkanlık olurmu yaaaa benim telde suyla çalışmıyo ama çok sinir oldum 55 lira fatura ödücem bu ay.biraz bozulduğumu hissedincede ağlamaya başlıyo işte kocasından felan bahsediyo çocukları küçükken ölmüş kocası.allah rahmet eylesin ama yeter yani ya banada yazık.çok bunalttı ya

arkadaşım ağlarsa ağlasın canım.senin telefon tükürükle çalışmıyor herhalde.faturan gelince sen ağlıyosun.

acaba senin hattını şirket hattı falan mı sanıyor? yani faturanı iş yeri ödüyor zannediyordur. her yöne bedava tarife de zannediyor olabilir.

istersen bunları bir dene, "faturamı şirket ödemiyor, her yöne paketim de yok, faturam yüksek geliyor. "

sen de telefon faturanın limitli olduğunu filan söyle eğer kırmak istemiyorsan.. limiti aşmamam gerekiyo ben de görüşme yapamıyorum çok fazla filan dersin..

kızlar ya iş yerinde bi kadın var bi kere telefonundan şu numarayı arayabilirmiyim dedi ara abla dedim kontörü yok dandım 10 dk konuştu.sonra yine istedi sonra oğlumu arayabilirmiyim dedi sonra arkadşını sonra bidaha bidaha bidaha.abartısız yani.ayy kırılmasın diye bişey diyemiyorum ama bukadarda yapışkanlık olurmu yaaaa benim telde suyla çalışmıyo ama çok sinir oldum 55 lira fatura ödücem bu ay.biraz bozulduğumu hissedincede ağlamaya başlıyo işte kocasından felan bahsediyo çocukları küçükken ölmüş kocası.allah rahmet eylesin ama yeter yani ya banada yazık.çok bunalttı ya

ayy sezgimcim ne zamandır hiç görüşemioduk hem güldüm bu yazdığına hemde üzüldüm..insanlara merhamet edip sonra seni enayi yerine koymak istemeleri çok gıcık bi durum..bi de sen tepki verdiğinde acitasyon yapmaları da cabası..tabiki herkesin ne yaşadığını biz cok iyi bilemeyiz eminim zor günler geçirmiştir ama bu seni kullanma ya da bi başkasını kullanma hakkını vermez ona....bence kadına doğrudan açık açık söle onu aqnladığını ama seninde bi ekonomin olduğunu hatırlat..bu arada evde durumlar nasıl?????öptüm seni canım

Bundan sonra çok acil durum olmadıkça telefonunuzu istememisini söyleyin. Faturanızı öderken zorlandığınız gerekçesiyle.
Ne demek isteidğinizi anlayacaktır.
Anlamazsa da kendi bilir.
Ağlarsa da ağlasın. Kötü şeyler yaşadı diye sizin bütçenizi de zorlamaya hakkı yok.
Bütün yaşadıklarının sorumlusu siz değilsiniz..

ay valla çok bunalttı ya ilk tanışdığımız zamanlarda sormuştu senin hattın ne diye bende faturalı dedim aa ne güzel dedi kesmişti ben nerden biliyim av aradığını.dayanamıcam bi daha gelirse söylücem ağlarsa ağlasın benimde anamı ağlatacak fatura

ayy sezgimcim ne zamandır hiç görüşemioduk hem güldüm bu yazdığına hemde üzüldüm..insanlara merhamet edip sonra seni enayi yerine koymak istemeleri çok gıcık bi durum..bi de sen tepki verdiğinde acitasyon yapmaları da cabası..tabiki herkesin ne yaşadığını biz cok iyi bilemeyiz eminim zor günler geçirmiştir ama bu seni kullanma ya da bi başkasını kullanma hakkını vermez ona....bence kadına doğrudan açık açık söle onu aqnladığını ama seninde bi ekonomin olduğunu hatırlat..bu arada evde durumlar nasıl?????öptüm seni canım

canımmm evet ya görüşemedik inanmazsın ama bizde hala aynı :) tık yok aynen devam.sizin durumlar nasıl

telefonunuzu ıstedıgnde konturum yok deyıp vermeyın ,
bırkac kere vermezsenız artık ıstemeye yuzu olmaz dıye dusunuyorum

burdaki biçok kişiye yapmış aynı şeyi ama onlar üçüncüye izin vermemişler ben salakda 10 oldu heralde.neyse bi daha gelirse olmaz dicem

canım acıkca soyle yada tersle bir kac kısıye de yaptıgına göre biraz parazit gibi yasamaya alısmıs bir ınsana benziyor fakat aynı yerde oldugunuz ıcın kırmak ıstemeyebilirsiniz bunun için bence hattımı konturluye cevırdım ve tl yok hattımda diyin:)

Şarzının bittiğini söyleyin.
Faturalı olduğunu bilmiyorsa,konturüm yok deyin.
Evde unuttuğunuzu da söyleyebilirsiniz.
Aslında en güzeli açıkça söylemek ama bende söyleyemeyeceğim için
bu bahaneleri sıralardım.
Umarım anlar.

bikere söylemiştim şarjım bitti diye şarj aletide yok dedim.gitmiş bulmuş şarj aleti:))) sonra tabiki yine konuşmayı başardı sinir yaaa

bu ay faturam cok geldi ödeyemedim kapandı diyin istediginde sınırlı tarifeye gececem zaten cok görusmuyorum fln diyin

Bakiyorum da size telefon benden daha cok lazim gibi gorunuyor, bence artik kendinize bir tane telefon edinin. Bu ay telefon faturam cok yuksek geldi artik kendim bile acil olmadikca kimseyi aramiyorum. Bu yuzden veremem, kusura bakmayin deyin gitsin. Ya da bundan sonra telefonunuzu hanfendi ile ortak kullanma fikrine alisin.:36:

Durumu çok kötüyse kullanılmış tel siz alın hattınıda sen al diyip yönlendirin o kadın garibanı oynamaya alışmış kendinede güveni yoktur yol göstermek gerek diğer çalışanlardanda para toplayın hem sevaba girersiniz

gidişatı düşününce seninde yakında onunla birlikte oturup ağlayacağını düşünüyorum. buraya yazdıklarını aynen onun yüzüne söyle.o kadar söylediğini şeyden sonra daha da sana şarj aleti buluyorsa bence zaten seni kullanmaya çalıştığı ortada. sen yardım kuruluşu musun? herkesin problemleri var. çalışıyorsa da sorun yok bence. sende telefonunu verme. veremem de. hatta bi güzel say. resmen güzel bir kapı bulmuş ayrılmıyor.

Back
X