sürekli ten tene değmek zorunda mı?

Eşim öyle çok temas etmez ama alıştırdıkları var mesela işten gelince öper sarılır öpmezse bozuluyorum 2 gündür canı sıkkın niye sen yanaşmıyorsun diyor. İlişki çok enteresan bi olay ya valla

Merhabalarr hanımlar, iyi akşamlar diliyorumm herkese,

Benim bir problemim var ama acaba bende mi bi gariplik var diye sizlere bir fikir danışayım istedim. Ben yaklaşık bir yıldır evliyim, evliliğimde bir sıkıntı yok çok şükür, iyi giden bir evliliğim var fakat bazen bazı günler her insana da olduğu gibi modum düşüyor, canım sıkkın oluyor bazen sebebi oluyor bazen olmuyor böyle zamanlarda yalnız kalmayı, genelde konuşmamayı tercih ediyorum, öyle yapmak daha iyi hissettiriyor diyelim. Eşim de morali bozuk olsun olmasın evin içinde sürekli yan yana olalım istiyor, sürekli sarılıp öpmek istiyor sürekli dokunmak dokunulmak istiyor. Benim de canım sıkkın olunca ciddi anlamda içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor kendimi yapmak için zorlayamıyorum da, öyle olunca eşim küsüyor çocuk gibi, konuşmuyor benimle garip bir hal alıyor durum kendimi kötü hissediyorum sonra. Bana biraz müsaade etse düzelecegim zamanla ama yok. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan var mı, ne yapıyorsunuz, ne yapmamı önerirsiniz, bundan da şikayet mi edilir diyenler olabilir ama biraz özel alanıma saygı istiyorum sadece çok şey değil.
Ben tıpkı kocan gibiyim sevgilim de senin gibi. Sürekli sarılmak dokunmak istiyorum. Temas hastasıyım. Sevgilim de sıkılıyor bazen. Arada ben de sorun çıkartıyorum ama kendime engel olamıyorum. Yapım böyle.

Herkes yapı gereği farklıdır mesela ben aynı ortamda uzun süre eşime temas edemediğimde hayat enerjim çekiliyor, modum düşüyor yada zoraki ayrı şehirdeysek ona ihtiyaç duyduğum için hırçınlaşmaya başlıyorum. Ama eğer yapısı farklı olsaydı ona mutlaka anlayış gösterip kendi alanına saygı duyardım bu çok insancıl bir şey. Sanırım ailesi çocukken ona birey olarak hiç ayrı alan tanımamış ve beyin kodunda bu öğrenim olmadığı için normal karşılayamıyor.

Back
X