Sürekli terk edilen, yalniz birakilan Kadin...

turkuaz86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
2.068
533
123
Merhaba benim genel anlamda bir sorum olucakti. Cevremde gözlemledigim ayni zamanda benimde zamaninda yasadigim bu durum neden kaynaklaniyor olabilir?

Bir arkadaşım bir erkek onun ilgisini cekiyor. Erkek yaklasiyor. Kendisinide ilgisini gösterdigi anda adam kendini cekiyor. Ayni durumu zamaninda bende yasadim. Benden akil istedi ancak maalesef bende cok farli seyler yasamadim.

Sebebi ne olabilir? Arkadasim sürekli görüsmüyo yazmiyormus. Adam onu soruyormus baskalarina. Karsisina ciktiginda bakakaliyor. Ancak birsey yazdiginda kisa kisa cevap veriyor. Ve sonrada sirra kadem basiyor. Bu adamin amaci ne. Kiz arkadasimin kafasi karman corman. Ne yapacagini bilemiyo. Bu adam ne istiyo diyip duruyor. Bende nasil yardimci olacagimi bilemedim.

Sizlere sorayim dedim.

Kaçan kovalanır işte .
Daha doğrusu senin ulaşılmaz duruşun onu etkilemiştir .
Yani sen veya kişiliğin değil .
Böyle tiplerden kurtulunduğuna sevinilmeli

Bunlar hep ıssız adam sendromu. Düzelmez bacum düzelmez. medya pompalıyor bu 'geçmişim acı, mazim karanlık, yüz verdim diye senin olacağımı mı sandın, beni kaldıramazsın tatlım' adamcıklarını. Uyanık olup bunu baştan sezince tekmeyi basacaksın. Sonra kamçılanıyor bunlar.

Kendinize iyilik yaparak boyle tiplerden uzak durmaya calisin. Net erkek kadar iyi bisey yok. Kafan karismiyo etmiyo. O muhtemelen vurkac taktigi uyguluyo. Bunu yapanlar da genelde egolu tipler benim gozumde. Kafa karistirip asik etme yontemi gibi bisey. Yani kendini daha cok seven erkekler bunlar bence.

Bu erkekleri anlamak güc. Benim eski esimde hemence yaklasmisti. Hoslangini sevdigini belirtmisti iki yilda bosandik. Adamda ne cinsellik vardi, ne sevgi gösterisi. Olan hep kadina oluyor sanki...

Ya egosu yuksek, pesinden kossun ulasilmaz olsun istiyor ya da duygularindan emin degil bunu da bu sekilde disa vuruyor.Iki ihtimal de tirt,erkek dedigin asik, kararli,saglam karakterli olmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…