- Konu Sahibi Herdaimgunes
-
Şuan hala sokaktalar tamam oynasınlar tabiki yaz günü ama bıktık artk birgün olsun çocuğum yapma diyen yok veriyorlar parayı ellerne salıyorlar sokağaBurada da bayram dolayısıyla patlatıyorlar gerçekten çok gürültülü hadi bayram 2 gün kaldı idare edelim desek normal zamanda gece yarısına kadar bazen saat 1 i buluyor gürültüleri anaları babaları salıyor sokağa gürültüyü biz çekiyoruz
Verdik canım sorduk soruşturduk kimsenin birşey yaptığı yok gecenin biri ikisi çocuk uyanıyor korkupNedense Türkiye’de bir bayram klasiği torpil patlatmak. Nasıl bir keyif veriyor yıllardır hiç anlamamamışımdır. İntihar komandosu gibi patlat patlat dur ne anlamsız. Bir sürü bekçi işe alınmıştı ben hiç sokaklarda görmüyorum ama onlar müdahale etmiyor mu? Veya polise haber verseniz.
Bizim burda Suriyeliler daha cok patlatiyor :) zaten satılması yasaklanmisti, ama Suriyelilerin marketleri çaktırmadan getirtip satiyorlarmış.Nedense Türkiye’de bir bayram klasiği torpil patlatmak. Nasıl bir keyif veriyor yıllardır hiç anlamamamışımdır. İntihar komandosu gibi patlat patlat dur ne anlamsız. Bir sürü bekçi işe alınmıştı ben hiç sokaklarda görmüyorum ama onlar müdahale etmiyor mu? Veya polise haber verseniz.
Bataklığı kurutmak gibi. Mantıklı :)Yakın yerde satiliyordur. Çok acımasızca olacak ama çocukları değil satan yeri şikayet edinzaten çocuklar için sakıncalı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?