Sürekli torpil patlatan çocuklar

Herdaimgunes

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
682
263
303
İstanbul
Mahallede huzur denen bişey kalmadı sabah gündüz gece bıktım usandım artık geçen bayramdan beri bitmek bilmedi gerçi patlatanlar sadece çocuklar da değil beynini kullanmayı öğrenememiş serserilerde çok. Sıcakta cam çerçeve açamaz olduk çocuğu uyutuyorum sese uyanıyor camı kapatsak sıcaktan yatamıyoruz mahvolduk balkonda otursak boşluğumuza denk gelse korkuyoruz. Şikayet edebileceğimiz yerlere ettik ama sonuç yok kimsede birşey yapmaz zaten sanmıyorum.

bu arada ekleyeyim sadece bayramlarda olmuyor sürekli ama sürekli devam eden bir durum bu her Allahın günü saati

Burada da bayram dolayısıyla patlatıyorlar gerçekten çok gürültülü hadi bayram 2 gün kaldı idare edelim desek normal zamanda gece yarısına kadar bazen saat 1 i buluyor gürültüleri anaları babaları salıyor sokağa gürültüyü biz çekiyoruz

Nedense Türkiye’de bir bayram klasiği torpil patlatmak. Nasıl bir keyif veriyor yıllardır hiç anlamamamışımdır. İntihar komandosu gibi patlat patlat dur ne anlamsız. Bir sürü bekçi işe alınmıştı ben hiç sokaklarda görmüyorum ama onlar müdahale etmiyor mu? Veya polise haber verseniz.

Şuan hala sokaktalar tamam oynasınlar tabiki yaz günü ama bıktık artk birgün olsun çocuğum yapma diyen yok veriyorlar parayı ellerne salıyorlar sokağa

Verdik canım sorduk soruşturduk kimsenin birşey yaptığı yok gecenin biri ikisi çocuk uyanıyor korkup

Yok mu sizden başka rahatsız olan? Çıkın birlikte camlara, seslenin çocuklara. Olmadı ailelerine şikayet edin topluca. Medeniyetsiz ayı ailelerinin ilkel eğlence sever çocukları…

Yakın yerde satiliyordur. Çok acımasızca olacak ama çocukları değil satan yeri şikayet edin zaten çocuklar için sakıncalı yani

Bizim burda Suriyeliler daha cok patlatiyor :) zaten satılması yasaklanmisti, ama Suriyelilerin marketleri çaktırmadan getirtip satiyorlarmış.
Patlama sesinden aklım çıkıyor ama benim için önemli degil, bebegi hastası yaşlısı olanlara daha fazla zarar. Mahalle bakkalları iyi denetlenmiyor demek.
Biz twitter'dan belediye baskaniminza sikayet tarzinda tweet yazmıştık fakat sonuc degismedi :)
Bekcilerin takibi daha kolay olur dediginiz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…