Merhaba sevgili kk üyeleri. Umarım iyisinizdir çünkü ben deliriyorum.
Benim bir sevgilim var, kendisi benden 5 yaş kadar büyük. Pek çok konuda çok olgun tavırlar gösterse de beni aylardır el üstünde tutsa da bazen kendisini o kadar dünyanın merkezi sanıyor ki saçımı başımı yolmak istiyorum!
Bunu ilk kez aylar önce yaptığımız bir tartışmada fark ettim. Onu hiç suçlamadan, yapıcı şekilde, sakin sakin bana göre işlemeyen şeylerden ve hislerimden bahsediyordum. Olay benim anlattığım şeyden bambaşka bir boyuta geçti sanki onu suçluyormuşum gibi davrandı.
Yeni iş kuruyor, stresli olmasını anlayabiliyorum ve onun hayatını merak edip ilgileniyorum. Geçtiğimiz hafta önemli bir sözleşme yapacaktı ve bunun işlemleriyle ilgileniyordu. Ben de iş arayışındayım ve görüşmelerim oldu. Telefonda konuşurken kendisini anlattı anlattı benim günümü sorma zahmetine bile girmedi, telefon konuşmalarının%75 i onun kendi işlerinden bahsetmesi haline geldi zaten bir süredir. Bunu ona söylediğimde özür diledi, kafam çok dalgın hayatım vs dedi. Konuyu sen kafanı toplayınca konuşalım çünkü dikkatini vermeni ve beni dinlemeni isterim dedim.Bundan iki gün sonra yani az önce ''sen bana kızgın mısın?'' diye sordu. Kızgın olmadığımı sadece bu konulara dikkat ederse daha iyi olacağını söyledim. Yine aynı şeyler oldu, sanki ben ilgi istiyorum, sanki onu yetersiz buluyorum gibi tepkiler verip olayı çok farklı boyuta sokmaya başladı. Ki ben işi gücü var, yoğunlaşması lazım diye o yazmadan mesaj bile atmamaya dikkat ederim.
En az benim onu dinlediğim ve özen gösterdiğim kadar onun da bana özen göstermesini, hayatımdaki gelişmeleri merak etmesini istemem çok mu ya? Benim bir hayatım var, yapışmış filan değilim. Bütün bu abartılı tepkilere girmeden beni biraz dinlemesini nasıl sağlarım?