- 8 Mayıs 2016
- 221
- 229
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitmemekle iyi yapıyorsunuz ne yüzsüzmüşCocuklarla ilgileniyordu galiba arada sirada ben yemek yaparkende icine sundan koy kocam bunu seviyor falan diye geliyordu yanima. Kendisine dedim bu yapilmayacak birsey degil kendine plan yap gununu iyi ayarla basarirsin diye. Zaten artik gitmiyorum. Baskalarini cagiriyor.
Merhaba arkadaslar surekli birsey isteyen "arkadasa" ne yapmali
Cocuklari var evin isini yapmiyor evi cok pis. Surekli bana yardim edin yetisemiyorum diye acindiriyor. Arkadaslar ara sira yardim icin evine gidiyor temizligini yemegini yapiyor. Bende yaptim bir iki kez temizligini yemegini bide üstüne kocama pasta yaparmisin diyor(dogum günü degil özel bir gün degil). Evine gidiyorsunuz coraplariniz pislikten yerlere yapisiyor cunku cocuklarin ellerine tabaklari veriyor onlarda geze geze doke saca yiyorlar. Hic birseyde demiyor normal buluyor onlarin bu sekilde yemelerini. Baskasinin evindede boyle yapmalarina kizmiyor. Ben asiri sinir oldum sogudum kendisinden. Iki cocugu var ve simdi yeniden hamile kaldi hemde isteyerek!! Arkadasimin biri de bana baski yapmaya basladi senin cocugun yok senin bizden fazla zamanin var ona yardima gitsene diye. Bende dedim kendi yapmali ogrenmeli gitmicem artik. Ya ben anlamiyorum siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz?
Merhaba arkadaslar surekli birsey isteyen "arkadasa" ne yapmali
Cocuklari var evin isini yapmiyor evi cok pis. Surekli bana yardim edin yetisemiyorum diye acindiriyor. Arkadaslar ara sira yardim icin evine gidiyor temizligini yemegini yapiyor. Bende yaptim bir iki kez temizligini yemegini bide üstüne kocama pasta yaparmisin diyor(dogum günü degil özel bir gün degil). Evine gidiyorsunuz coraplariniz pislikten yerlere yapisiyor cunku cocuklarin ellerine tabaklari veriyor onlarda geze geze doke saca yiyorlar. Hic birseyde demiyor normal buluyor onlarin bu sekilde yemelerini. Baskasinin evindede boyle yapmalarina kizmiyor. Ben asiri sinir oldum sogudum kendisinden. Iki cocugu var ve simdi yeniden hamile kaldi hemde isteyerek!! Arkadasimin biri de bana baski yapmaya basladi senin cocugun yok senin bizden fazla zamanin var ona yardima gitsene diye. Bende dedim kendi yapmali ogrenmeli gitmicem artik. Ya ben anlamiyorum siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz?
Arkadaslar ara sira yardim icin evine gidiyor temizligini yemegini yapiyor. Bende yaptim bir iki kez temizligini yemegini bide üstüne kocama pasta yaparmisin diyor
Annesini bilmiyorum ama kayinvalidesi gelmek istiyor yardim icin ama onu istemiyorBöylesini de hiç görmedim o kadar pis bir evde nasıl yaşıyor kaldı ki o pisliği arkadaşlarının çağırıp nasıl yaptırıyor bir de eşine pasta istiyor demişsiniz bana çok abartı geldi anlattıklarınız. Bu kadının kocası var bunca pisliğe ve başkalarının yapmasına nasıl anlayış gösterebilir? ya da kayınvalidesi falan. Annesi yok mu yardım etmeye gelmiyor mu. Ne yaparsa yapsın benim de işim var deyin geçin yani niye dert ediyorsunuz ki mecburmuş gibi akraba değil kardeş değil.