Sürekli yardim isteyen "arkadas"

Etrafta birden fazla şuursuz davranan varsa insan kendini uzaylı gibi hissediyor. Kimsenin evini temizlemek zorunda değilsiniz. Hasta, sakat vs bir durum olur da Allah rızası için yaparsınız. Ama emin olun muhtaç olan isteyemez de böyle yüzsüzler ister.

Böylesini de hiç görmedim o kadar pis bir evde nasıl yaşıyor kaldı ki o pisliği arkadaşlarının çağırıp nasıl yaptırıyor bir de eşine pasta istiyor demişsiniz bana çok abartı geldi anlattıklarınız. Bu kadının kocası var bunca pisliğe ve başkalarının yapmasına nasıl anlayış gösterebilir? ya da kayınvalidesi falan. Annesi yok mu yardım etmeye gelmiyor mu. Ne yaparsa yapsın benim de işim var deyin geçin yani niye dert ediyorsunuz ki mecburmuş gibi akraba değil kardeş değil.

Cocuklarla ilgileniyordu galiba arada sirada ben yemek yaparkende icine sundan koy kocam bunu seviyor falan diye geliyordu yanima. Kendisine dedim bu yapilmayacak birsey degil kendine plan yap gununu iyi ayarla basarirsin diye. Zaten artik gitmiyorum. Baskalarini cagiriyor.
gitmemekle iyi yapıyorsunuz ne yüzsüzmüş
bence kullandırmayın kendinizi
yarın öbürgün ay şu kadar çocuğum var diye hava da atar bu

Merhaba arkadaslar surekli birsey isteyen "arkadasa" ne yapmali
Cocuklari var evin isini yapmiyor evi cok pis. Surekli bana yardim edin yetisemiyorum diye acindiriyor. Arkadaslar ara sira yardim icin evine gidiyor temizligini yemegini yapiyor. Bende yaptim bir iki kez temizligini yemegini bide üstüne kocama pasta yaparmisin diyor(dogum günü degil özel bir gün degil). Evine gidiyorsunuz coraplariniz pislikten yerlere yapisiyor cunku cocuklarin ellerine tabaklari veriyor onlarda geze geze doke saca yiyorlar. Hic birseyde demiyor normal buluyor onlarin bu sekilde yemelerini. Baskasinin evindede boyle yapmalarina kizmiyor. Ben asiri sinir oldum sogudum kendisinden. Iki cocugu var ve simdi yeniden hamile kaldi hemde isteyerek!! Arkadasimin biri de bana baski yapmaya basladi senin cocugun yok senin bizden fazla zamanin var ona yardima gitsene diye. Bende dedim kendi yapmali ogrenmeli gitmicem artik. Ya ben anlamiyorum siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz?

Hadi yardım isteyeni geçtim yüzsüz. Öbürü ne alaka. Senin vaktin bol, git yardım et ne demek. Herşeyden önce o vakit senin tasarrufunda. Ayşe'nin Fatma'nin zamanı değil ki sana nasıl harcayacagini söylüyor. Hiç bahane bile üretme. Sen kimsin de bana vaktimi nasıl harcamam gerektiğini söylüyorsun şeklinde güzelce bir konuş. Haddini bildir. Kendi sınırlarını bilmeyen, başkasının işine sürekli karışan, sürekli fikir veren, insanlara sinir oluyorum.

kamera şakası mı bu:KK57:başkasının evini temizlemek ne demek aman allahım..evim pis diye utanacağına size gelin temizleyin mi demiş.ve siz de sırayla temizliyorsunuz..bu ne utanmazlık ya valla öyle kadın olmaz olsun..bırakın kendi pisliğinde boğulsun..çok sinirlendim :sinirli:

Merhaba arkadaslar surekli birsey isteyen "arkadasa" ne yapmali
Cocuklari var evin isini yapmiyor evi cok pis. Surekli bana yardim edin yetisemiyorum diye acindiriyor. Arkadaslar ara sira yardim icin evine gidiyor temizligini yemegini yapiyor. Bende yaptim bir iki kez temizligini yemegini bide üstüne kocama pasta yaparmisin diyor(dogum günü degil özel bir gün degil). Evine gidiyorsunuz coraplariniz pislikten yerlere yapisiyor cunku cocuklarin ellerine tabaklari veriyor onlarda geze geze doke saca yiyorlar. Hic birseyde demiyor normal buluyor onlarin bu sekilde yemelerini. Baskasinin evindede boyle yapmalarina kizmiyor. Ben asiri sinir oldum sogudum kendisinden. Iki cocugu var ve simdi yeniden hamile kaldi hemde isteyerek!! Arkadasimin biri de bana baski yapmaya basladi senin cocugun yok senin bizden fazla zamanin var ona yardima gitsene diye. Bende dedim kendi yapmali ogrenmeli gitmicem artik. Ya ben anlamiyorum siz benim yerimde olsaniz ne yaparsiniz?

İki çocuğu var güya kendine yetemiyor ve destek istiyor sağdan soldan ama halen de üçüncü çocuğu yapıyor pes.. İnsanlar rahatlık konusunda level atlamış :))
Ben açık açık bu durumu yüzüne vurur, gitmezdim. Arsızlık diz boyu olmuş.

Ne münasebet çocukları bana mı yapıyor da gidip evini temizleyecek mişim ! Siz ne demeye gidiyorsunuz bir kere bile gitmem bile isteye üç tane çocuk yapıyorsa temizlikçiye verecek parası da vardır. Kadın çok uyanık ne güzel etrafındakileri kullanıyor sanırsın dünyada 3 çocuğu olan bir tek o! Calismiyodur da muhtemelen evde durduğu yerde nasıl temizleyecek vakti yok kadın bariz pis ve uyanik. Etrafında o kadına çanak tutan luzumsuzlar olduğu sürece kadın daha çok kullanır onları. Yerinizde olsam kesinlikle iletişimi keserim o kadınla ve diğerleriyle.

hayatını size göre mi programlamış bu, böylelerini bir merhaba bile çok....

nerede oturuyor o arkadaşlar bende bende gelip benim evi de temizlesinler :KK70:

şaka bir yana bence derhal uzaklaş bu arkadaş kisvesi altında ki vampirlerden çünkü bugün ev temizle, yemek yap diyen adam yarın bir gün çocukları da kakalar kocayı da :KK53:

ayağını denk al

Bu nasil bir tip boyle. 3 cocugum var evim derli toplu. Kiz kardesime bile gel bana yardim et demem hastalik vs olmadan

Hanımefendi, hizmetçi misiniz ? enayi mi ? yok bunlardan biri değilseniz neden izin veriyorsunuz bu tiplere, böyle arkadaş olmaz, bırakın b.k götürsün evi...birde kocama pasta yap diyor çıldırıcam, ne tipler var sülük gibi.

Böylesini de hiç görmedim o kadar pis bir evde nasıl yaşıyor kaldı ki o pisliği arkadaşlarının çağırıp nasıl yaptırıyor bir de eşine pasta istiyor demişsiniz bana çok abartı geldi anlattıklarınız. Bu kadının kocası var bunca pisliğe ve başkalarının yapmasına nasıl anlayış gösterebilir? ya da kayınvalidesi falan. Annesi yok mu yardım etmeye gelmiyor mu. Ne yaparsa yapsın benim de işim var deyin geçin yani niye dert ediyorsunuz ki mecburmuş gibi akraba değil kardeş değil.
Annesini bilmiyorum ama kayinvalidesi gelmek istiyor yardim icin ama onu istemiyor

Komple çevreni deiştir. Bu ne böyle bee. Üşengeçliginden evi b.....k götürüyo.

Back
X