Sürekli yiyesim var

mutluolmak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
477
2
96
Konya
herkese merhaba;
ben yurt değiştirdim yani ortam değişikliği sürekli yiyesim var sabah normal akhvaltımı yaptım öğlen daha saat 12 olmadan yiyesim geldi yeni taşındığım yurdun yanında makromarket var.Oradan bitter çikolatalı gofret,kazandibi(eker),angelika erik ve metro aldım.yuda geldim görmemiş gibi gofret ve kazandibiyi yedim.Sonra birkaç erik yedim.Akşam yemeği vakti 4 buçuk 5 gibi yemek yedim tavuk haşlama ve mercimek çorbasıCanım yine tatlı istiyor gittim metro aldım hala canım bişeyler yemek istiyor.Noldu bana anlamıyorum.içime canavar kaçtı.Yapacak iş bulamıyorum yurtta kendime.Acaba ondan olabilir mi?Bir de eskiye nazaran diğer yurtaki gibi uyuyamıyorum az uyuyorum yerimi yadırgıyorum herhalde ona bağlıyorum.Bana akıl verin bu işi çözmem lazım.İştah kesici birşey söyleyin bana hanımlar.Bu durumun nedeni sizce ne olabilir?

Tatlı yemek böyledir, yedikçe daha çoğunu istersin.
Bunu tetikleyen herhangibir rahatsızlığın yoksa yani kan testlerini yaptırdıysan psikolojik olabilir.
beslenmeni kendin düzenlemelisin ve kalorili yiyeceklere arada bir çok az yer vermelisin.
Aslında bir süre yemediğinde bünye onun tadını unutuyor ve aramıyorsun.

Tatlı yemek böyledir, yedikçe daha çoğunu istersin.
Bunu tetikleyen herhangibir rahatsızlığın yoksa yani kan testlerini yaptırdıysan psikolojik olabilir.
beslenmeni kendin düzenlemelisin ve kalorili yiyeceklere arada bir çok az yer vermelisin.
Aslında bir süre yemediğinde bünye onun tadını unutuyor ve aramıyorsun.[/QUOTE
evet dediğin doğru.Bir süre yemediğinde tadını unutuyorsun ben de yemiyordum ama birden böyle bi yiyesim geldi önünü alamadım doymuyorum yedikçe yieyesim geliyor.Psikolojik olabilir.

Back
X