Sürekli yorgunum

mavilimonata

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
1.738
3.490
83
Günaydııııııın

Arkadaşlar derdim hep yorgun hissediyor olmam

Bu saatte uyandım, gece de 1 gibi uyumuştum ama uykumu alamadığımı hissediyorum sanki sabah 6 imiş gibi gerilimli geçiyor 10da yataktan kalkmak benim için..
Hafta sonları çalışıyorum part time bir işte. Okulu bu dönem bir takım sebeplerden dolayı dondurdum kendi bölümümle alakalı 2 kursa yazıldım haftaiçi kursa gidiyorum 14:00-21:00 arası oradayım.. haftasonu mesaim 10:00-19:00.
Şimdi ben mi abartıyoruum yoksa hiç dinlemediğim için bu kadar halsiz hissetmem normal mi? Siz nasıl yetişebiliyorsunuz her şeye arkadaşlarıma bile vakit ayıramıyorum hiç depresyona giricem diye çok korkuyorum

Kan değerlerim normal,baktırdım

Havalardan olabılır .
Bende heep yorgunum va imkanım olsa asla sabahın 6 sında kalkmam :/
8 de işte oluyorum . 7 gbi eve geri geliyorum .
Evde gel evi topla , çamaşır yıka . Kuruyanları katla , yerleştir , yemek yap
Eşimde yardım edıyor ama ytişmyor .
Hiç arkadaşım yok . Çünkü vaktim yok

Ayy Allah sana da kolaylık versin canım inşallah havalardandır geçer biter hemen

Bazen oluyor ama sizde sürekliyse kan ve vitaminlerinize baktirmakta fayda biraz daha erken yatmaya çalış birde

Valla bende de var bu tür problemler
sabah kalk 8 gibi işte ol bide yer uzak aksam 7de veya 7:30 gibi trafik yoksa evde ol

hergün aynı yaştan dolayımı yoksa vücut artık çalışmak mı istemiyor bilemedim aklımda bir sürü sunu bunu yapıcam gibi planlar var ama uygulayan yok

22 ye giricem 10 gün sonra daha erken değil mi ya benim için Çok özeniyorum hem evini temizleyip hem okuyup hem çalışıp hemde sosyal hayatı olabilen insanlara

22 ye giricem 10 gün sonra daha erken değil mi ya benim için Çok özeniyorum hem evini temizleyip hem okuyup hem çalışıp hemde sosyal hayatı olabilen insanlara

Keşke 22 olabilsem özenme cok sonraları hep hüsran yaşıyorsun daha evlenmedim bide evlenirken çalışmak var nasıl Baş ederim bilemiyorum

Gluten de yorgunlugâ sebeb oluyor. 1 ay boyunca gluteni birakin duzelme olmazsa bu sefer sut ve sut ürünlerini birakin. Bence denemeye değer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…