Surekli zarar veren biri var

Şunun için yapmıştır bunun için yapmıştır diyemem çünkü bu bir psikoplatlik bir durum. Normal sağlıklı bir insan, konuşmak dururken böyle bir şey yapmak istemez .

Polise gidip konuşun belki uzaktan sizin aracinizi takip edecek birileri olaya dahil olur.
Umarım bulunur ve maddi olarak iyi bir ceza alır yapan kişi.
En cok üzüldüğüm bu tür olaylarda pek ceza uygulanmıyor. Bana göre illa insan cani baz alinmamali.
hayvanimiza, esyamiza zarar verenler de ceza almalı.
Hayvan haklari ayri bi konu zaten onlar canli ve onlara zarar verenler direk hapse tikilsin!!
Aracima zarar da psikolojik siddet skkayetci olacagim pazartesi bi daha goruntuleri isteyip bu haftabsikayetbedecegim. Nedeni olamaz cunku gercekten kimseyi tanimiyorum.

Kisin bi arac aldim.ilk gun aracimin onu cok derin bie sekilde kapur tam ortadan cizilmisti.pasta cilayla vs duzelmedi ama is yerinin muhiti kotu orada oldu sandim.sonraki gunler devam etti.aracim resmen haritaya dondu.yine pasta cila yaptirdim araci siteye otoparka parkettim.sabah bi kalktim boydan biya cizmis biri yine.kamera orayi gormuyor. Ben bu durumda ne yapabilirim?cok moralim.bozuk cidden resmen aracimi mahvetti bu kimse.polise gitmeyi dusunuyorum savciliga vereyim diyorum.ama onlem.ne alabilirim?
Mobese yahut iş yeri kamerası yok mu o muhitte?

Kisin bi arac aldim.ilk gun aracimin onu cok derin bie sekilde kapur tam ortadan cizilmisti.pasta cilayla vs duzelmedi ama is yerinin muhiti kotu orada oldu sandim.sonraki gunler devam etti.aracim resmen haritaya dondu.yine pasta cila yaptirdim araci siteye otoparka parkettim.sabah bi kalktim boydan biya cizmis biri yine.kamera orayi gormuyor. Ben bu durumda ne yapabilirim?cok moralim.bozuk cidden resmen aracimi mahvetti bu kimse.polise gitmeyi dusunuyorum savciliga vereyim diyorum.ama onlem.ne alabilirim?
Site otoparkınız kapalı otopark mı? Bizim otoparkımız bahçe içerisinde, çocuklar oyun oynarken, bisiklet sürerken boydan boya çiziyorlar araçları. Böyle bir durum da olabilir. Ama çocuklardan kaynaklı olmadığına eminseniz site yöneticisiyle durumu konuşun. Belki bir gören bilen vardır. Daha da olmuyorsa zarar veren kişiyi tespit edecek şekilde bir kamera kurun. Kimsenin emek verip çalışıp didinerek aldığı bir mala, bir başkası keyfi olarak zarar veremez. Peşini bırakmayın

Site otoparkınız kapalı otopark mı? Bizim otoparkımız bahçe içerisinde, çocuklar oyun oynarken, bisiklet sürerken boydan boya çiziyorlar araçları. Böyle bir durum da olabilir. Ama çocuklardan kaynaklı olmadığına eminseniz site yöneticisiyle durumu konuşun. Belki bir gören bilen vardır. Daha da olmuyorsa zarar veren kişiyi tespit edecek şekilde bir kamera kurun. Kimsenin emek verip çalışıp didinerek aldığı bir mala, bir başkası keyfi olarak zarar veremez. Peşini bırakmayın
Cocuklar da olabilir

Okurken çok etkilendim ve çok üzüldüm sizin adınıza😔
Aracınıza neden kamera koydurmuyorsunuz. Muhtemelen size fesat biri var.

Şunun için yapmıştır bunun için yapmıştır diyemem çünkü bu bir psikoplatlik bir durum. Normal sağlıklı bir insan, konuşmak dururken böyle bir şey yapmak istemez .

Polise gidip konuşun belki uzaktan sizin aracinizi takip edecek birileri olaya dahil olur.
Umarım bulunur ve maddi olarak iyi bir ceza alır yapan kişi.
En cok üzüldüğüm bu tür olaylarda pek ceza uygulanmıyor. Bana göre illa insan cani baz alinmamali.
hayvanimiza, esyamiza zarar verenler de ceza almalı.
Konuyla ilgisi yok ama masallah, profildekı siz misiniz ♥️

Konu sahıbı hanım kamera yok mu otoparkta veya civarda, en azından giren ckkanı gosteren? Belli ki tahmininiz yok. Cevre esnaftan yardım isteyin

Kocaman bir yazı asin arabanin camina.yakinda savciliga cagirilicaksin arabaya dokunma artik arabamda kamera var kim oldugunu bi görelim bakalim sonra da sen goreceksin de bi daha yaklasmaz belki.
Bence suçluyu hiç ayıktırmasın zaten yapmış yapacağını kaç bin zarar açmış .Şu anda yapması gereken gizlice yapan kişiyi bulmak ben bile burdan çok sinir oldum erkeklere bu kadar yapamazlar bayanın olduğunu biliyorlar demekki gücü yetmez diye mi düşündü ki yapan kişi.Amz ilginç olan niye yaparki böyle bir şeyi insan. Genelde düşmansan yaparsın.Site yönetiminden rica et bence göz kulak olsunlar gören duyan vardır belki

Aracınızı kameranın önüne kotun bundan sonra

Bugun goruntuleri istemek icin sitw yonetimine gittim vermediler.polise verebilriz dediler.gittim sikayetci oldum,polis kayitlari inceleyecek.bakalim kimmis?

çok değişik insancıklar var gerçekten bir mala zarar neden verilir ki ? düşmanın bile olsa ne kötü insanlar var :(

Back
X