- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi DusunceBulutu
Sizce tek çizgi mi? Belirsiz gibi bir çizgi daha görüyorum. adetime 5 gün var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gördüm canm 5 gün kala bu kadr silik normal adrt günü tekrar yap net görürsün hayırlı olsunEki Görüntüle 2665710 Eki Görüntüle 2665713
Sizce tek çizgi mi? Belirsiz gibi bir çizgi daha görüyorum. adetime 5 gün var
çok teşekkür ederimBende gördüm canm 5 gün kala bu kadr silik normal adrt günü tekrar yap net görürsün hayırlı olsun
öyle yapıcam çok sağolunSanki cok cookk hafif bir çizgi var gbi canm 2 günde bir testi tekrarlayıp koyuuluğu takip et.
2.resim 5 dakika içinde çıktı belirsiz gri şekilde. dikkatlice bakılınca görülüyordu. üstteki resim bir kaç saat sonrası orda daha belirgindi onu da çektim.Ikinci cizgi var bencede.ama kac dakikada ciktigi onemli tabi.
Himm.5 dk icinde cikmasi iyi.ama gri oldugunu soyluyorsun.sen en iyisi testi hergun tekrarla ins koyulasirsa sikinti yok demektir.2.resim 5 dakika içinde çıktı belirsiz gri şekilde. dikkatlice bakılınca görülüyordu. üstteki resim bir kaç saat sonrası orda daha belirgindi onu da çektim.
öyle yapıyım teşekkürlerHimm.5 dk icinde cikmasi iyi.ama gri oldugunu soyluyorsun.sen en iyisi testi hergun tekrarla ins koyulasirsa sikinti yok demektir.
İkinci resim çok bulanık başka yok mu?
Yarın sabah ilk idrarla yap o zaman canım buraya da yaz hemenEki Görüntüle 2665730
bundan başka yok maalesef çünkü her çektiğim fotoda gözükmüyordu. Ben gölge gördüm ama telefon görmüyor garip bir şekilde![]()
Var canım var.. çok çok hafif bir gölge eğer test yanıltmıyorsa daha çookkk yeniEki Görüntüle 2665730
bundan başka yok maalesef çünkü her çektiğim fotoda gözükmüyordu. Ben gölge gördüm ama telefon görmüyor garip bir şekilde![]()
ay inşallah çok sağolunVar canım var.. çok çok hafif bir gölge eğer test yanıltmıyorsa daha çookkk yeni![]()
Yarın tekrarlıcam teşekkürlerİkinci test pozitif gibi duruyor ama net bşy demek güç. Tekrarlarsın yine çıkarsa güvenilir ancak
Yarın sabah ilk idrarla yap o zaman canım buraya da yaz hemen
İğne filan olmuş muydunuz?Eki Görüntüle 2665919
Eki Görüntüle 2665917 Eki Görüntüle 2665918
İlk 5 dakikada böyle bir sonuç çıktı bugün. biraz daha belirgin oldu sanki![]()
ok hayır daha 9 aylık evliyiz yeni yeni çocuk istemeye başladıkİğne filan olmuş muydunuz?