Sureti Var, Aşk Yok.

Hepiii

I'II cross the stream - I have a dream.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2017
1.286
2.257
53
Hoşlandığını söyleyen ama sevgili olmak için bir türlü adım atmayan, bu durum canınıza tak edip resti çektiğinizde de sizi kaybetmek istemediğini söyleyen biri hakkında ne düşünürsünüz?

Aynı nakarat
Hep aynı aynı
Yarısı bayat
Hep aynı aynı
Yarısı hayat
Aynı nakarat
Anlat anlat

Bu işlerin piri olmuş, uzak durmak gerek, kaçayım diye düşünürüm ben direkt.

Gercekten isteyen insan sen kacsan kovalar pesini birakmaz.
Bu olay benim basima geldi canim yanlis anlama ama kapidan kovsam bacadan geldi diyebilirim.
Bence kendini kaptirmamaya calis canim uzulmemen icin soyluyorum biri yoksa hayatinda seni ondan tutmak istiyor olabilir.

İyi şeyler düşünmemiştim zamanında.
İlk başlarda arkadaş gibi oraya gidelim şuraya gidelim muhabbeti yapıyordu. Kaçak oynuyordu tanımak için. Benim de artık canıma yetti bir gün yine gezme teklif edince "ben senin ne istediğini bilmiyorum. buna değer misin bilmiyorum?" dedim sonra çözüldü.
Sonuç evlendim..

Kaybetmek istemiyorsa adini koysun derim. Madem o da cok merakli bosu bosuna ayrilmaya gerek yok

Benimkide asagi yukari boyle gerceklesti :))

Seven sevdiğini belli eder. Ben erkek arkadaşıma söyledim ilk aşık olduğumu hiç pişman değilim. Seven insan söyler. 10 yıl sonunda keşkeler ile yaşamaktansa anı yaşamayı çok seviyorum. Emin olun sevse söyler. Siz zamana bırakın. Olacağı varsa olur

Kadnları evlenilecek eğlenilecek diye ayıran güruhtan herhalde
Evlenilecek olanı garantileyip eğlenme kısmına geçmek istiyor derdim

Her haltı yiyecek gezecek tozacak gönlünü eğlendirecek keyfine bakacak sonra durulunca da nasılsa cepte olan kız var onunla evlenirim diyecek
maalesef durum bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…