Alacağın yerin kalitesi önemli yoksa sürgüleri hiç sorun olmuyor.
Al derim
Bende sürgülü kullanıyorum istikbalin, ilk aldığımda 2-3 defa kapak çıktı yerinden herseferinde gelip tekrar taktılar. 5 aydır kullanıyorum tekrar hiç sorun olmadı. zaten zemini düz olmadığı içinmiş. kaliteli ve garantisi olan biyerden al ki sorun yaşarsan gelip yapsınlar. onun haricinde odam çok küçük sürgülü olması çok işe yarıyor.
bugun baktim..ikeada var bu dolaplardan..hic ikeadan mobilya almadim...acaba iyi midir mobilyalari..var mi..ordan mobilya alanlariniz..:26:
canim benim ben kiraciyim ,o yuzden magazadan standart bir dolap secmek zorundayim...birde yurdisinda yasiyorum,burda oyle turkiyedeki gibi pek guzel mobilyalar yok...olanlarda cok cok pahali..artik gidip gorup,olcup bicip,butceme uygun olanini alirim insallah...Merhaba canım, Marketlerden gerçekten eve teslim edilip montajı yapıldığında fiyatı ucuz ise veya benzer özellikte bir seçeneği başka bir yerde bulman mümkün olmadığında tercih etmeni öneririm.
Farklı bir konuda ev kendinin ise marketlerden standart bir ölçüde ürün almak zorundasın, duvarını tam olarak değerlendiremeyebilirsin ki, canım biliyorsun bze hiç bir zaman dolap yetmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?