Katliam... adı bile buzz gibi...Bilemiyorum ne yazsam ne söylesem... Kimlerin neden bu vahseti yaptıgını, nasıl onlarca cana kıydıgını... Anlam veremiyorum...
Ezilen muslümanların haddi hesabı yok... Ülkemizin etrafının kaynayan bir kazandan farkı yok...
Gecen gece gördüğümde minicik masum bedenlere yapılan işkenceyi titredim... Gördüğüme inanamadım, canım yandı... Hiç bir suçları yokken uyurken...Öldürüldüler...
Bir evlat, bir anne olarak...Yüreğim parçalandı... Can cekişen, hayatını kaybetmiş minik bedenler,balık istifi yapılmış cesetler...
İnsanların yanında hayvanlar masum kaldı... O gece uyuyamadım... O insanlar orada burnumuzun dibinde bu zulmu yasarken ben nasıl rahat uyurdum... uyuyamadım. Bir babanın kucagında hayatını kaybetmiş daha bir kaç aylık ikiz bebeklerini gösterip çırpınmasını unutamadım... İnsanlıgımdan utandım. Evladım geldi aklıma...
Can cekişen bir adamın 'Allahım sen yardım, et senden baska kimsem yok deyişi' kulaklarımda....
Lanet olsun o akbabalara, savas tohumlarını atıp kardesleri birbirine kırdırıp, pis pis yalanıp, diş bileyen o insan görünümlü yaratıklara...
Esad acıklama yapmış ben yapmadım gelin inceleme yapın diye... Tamda BM inceleme komisyonunun kimyasal silah kullanılıp kullanılmadıgına dair inceleme yapacakları gune denk gelmeside dikkat çekici... Kimin yaptıgı neden yaptıgı belli...
Onlarca masumun en önemlisi gunahsız bebeklerin cocukların vebalini kaldıramayacaklar ve er geç hesabını verecekler... Toprak bile kabul etmeyecek bunu yapanları...Ama söz yetmiyor işte... ne desek boş...
Savası mesrulastırma çabası içindeler hala... yazıklar olsun sömürge için masumlara kıyanlara... ve bizlere yazıklar olsun hiç bir sey yapamadıgımız için...
İşte bu forumda kimimiz anne kimimiz anne olmak için çırpınırken en önemlisi insan olma çabası içindeyken bir kadın olarak veya bunlara şahit olmak içimi yaktı, kavurdu...
Tarihte bu zulmu hep bizler yasadık neden avrupa amerika yasamadı...
Şimdi sıra sizde...
3-4 Ay önce diyanetişleri başkanı açıkladı;Bunlarin hepsi tamam, cok aci da, benim anlamadigim bir yandan bu namuslum ulkeleri kotuleyip elli tane laf soylerken neden hala onlardan medet umuyorsunuz? Koca musluman aleminde donup bakmayanlarin hic mi sorumlulugu yok? Bir cogu petrol zengini bu musluman ulkelerin, paranin satin alamadigi neyi alamiyorlar da birbirlerine uc kurusluk faydalari yok? Musluman muslumanin yardimina kosmuyor, ustelik birbirinin canina kiyan, bu zulumleri birbirine reva gorenler de musluman, gavur dedikleri nefretle andiklari adamlar yardim etmedigi, bu zulme dur demedigi icin tuuu kaka... Bu nasil is? nasil bir dusunce sistemi? Onlar sizin haminiz mi? Neyiniz? Hem her firsatta adamlara kufredin, adamlar hakkinda iki iyi laf edeni bati hayrani, Islam dusmani ilan edin, hem de neden gelip bizi kurtarmiyorlar diye ortaligi birbirine katin, bu ne simdi?
teröre destek veren ülkelerde,Bu zulmü neden hep bizler yaşadık neden Avrupa Amerika yaşamadı size söyleyeyim hemen. Çünkü bizler cehaletin yoğun olduğu aydınlığın bir suçmuş gibi algılandığı bir coğrafyadayız. Giyime kuşama, insanların yaşam stillerine kafayı takmaktan bilimsel alanda gelişememiş, teknolojinin çok gerisinde kalmışız ve haliyle sömürülmeye mahkumuz. 2015 yılında hala 7 yaşındaki kızların evlenip evlenemeyeceğini tartışıyoruz. Bu bile neden gelişmiş devletlerce zulme maruz kaldığımızı tek başına açıklıyor aslında.
İnsanlar paso kaynanasını, görümcesini çekiştireceğine açıp biraz kitap okusalar dünya daha yaşanılası bir yer olur dedim diye buradaki birçok kadın ayağa kalktı, insanların yaşam standartları çok düşük okumaya vakitleri mi var diye. Dedikodu yapmaya vakit varken ondan çok daha kolay bir şey olan okuma, anlama, kendini geliştirmeye bilgiye ulaşmanın bu kadar kolay olduğu bir çağda vakit bulamamak, bunun bir mazeret olması bile niye hep bir cadı kazanında olduğumuzu açıklıyor aslında.
Bu cehalet müslüman coğrafyada katlanarak devam ettikçe bir anne olarak kavrulan yüreğiniz hiç ferahlamayacaktır maalesef, bu net.
Teröre destek veren ülkeler sadece Amerika ve Fransa mı cyriptic.teröre destek veren ülkelerde,
afrikayı sömürgesi yapan gelirinin yüzde seksenbeşini koloni olarak alan fransada vs de hiçmi kabahat yok
teröre destek veren ülkelerde,
afrikayı sömürgesi yapan gelirinin yüzde seksenbeşini koloni olarak alan fransada vs de hiçmi kabahat yok
galiba hep sömürülen durumunda kalıcaz..demek istediğini anlıyorum aslında..Arkadaşım bunun benim söylediğimle ne alakası var? Neden hep zulüm müslüman coğrafyada oluyor neden Avrupa'da olmuyor demiş ben de nedenini açıkladım. Sen cahil kalırsan, ilerleyemezsen ilerleyenler gelir seni sömürür dedim.
bilmiyor değilim parkon..Teröre destek veren ülkeler sadece Amerika ve Fransa mı cyriptic.
Biz destek vermiyormuyuz?
galiba hep sömürülen durumunda kalıcaz..demek istediğini anlıyorum aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?