Sürpriz hamilelik!

Versiya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
155
112
103
Hamileliğin sürprizi mi olurmuş diyenlerdendim! Evleneli daha bir sene olmadı kesinlikle bebek planı yapmadım. ancak gelecek sene bu zamanlar düşünmeye başlayabilirdim sanırım... Ancak nasıl olduğunu anlamış değilken karnımda 5 haftalık bir Bebek belirdi gayette rahimime yerleşmiş ultrason da ışıldıyordu Şoku üzerimden hala atamıyorum aranız da benim gibi süpriz bir hamilelik yaşayan var mı Ne hissedebileceğimi inanın bilmiyorum eşim dışında kimse bilmiyor gerçekten hala inanamadım içimde sanki bir mucize belirdi bu fikre alışamıyorum. Sanıyorum doğurana kadar anlayamayacağım...

Doğurduktan sonra da anlamıyorsunuz.:KK48:
Ben mi doğurdum, nasıl yaptım, mucize gibi geldin hayatıma diye bakarken gözleriniz doluyor.
Doğum anında tek ağlamayan kadın benimdir herhalde, sadece kahkaha atıyordum ben yaptım diye.
Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
6.aya kadar hamileliğini kabullenememiş bir anneyim.
Bir gün bebeğimin karnımda hareket etmediğini hissettim, saatlerce bekledim yok oynamıyordu.
Öyle bir ağladım, öyle bir acı çekerek doktoruma koştum ki, o an aslında ne denli büyük bir şey yaşadığımı ve içten içe hasret duyduğumu anladım.
Şuan hala annelik duygum yok bebeğim 3 aylık olmasına rağmen, gerçi öyle bir duygu nasıldır bilmiyorum ama inanın çok seviyorsunuz.
Film izler gibi kirpiklerinden ayak tırnağına kadar her hareketini hafızanıza kazıyarak seviyorsunuz.
Böyle plansız programsız gelen bebekler bence Allah'ın hikmetinin en üst seviyesidir.
Size verilmiş en en özel hediyedir.
Allah isteyen herkece versin inşallah.

Doğurduktan sonra da anlamıyorsunuz.:KK48:
Ben mi doğurdum, nasıl yaptım, mucize gibi geldin hayatıma diye bakarken gözleriniz doluyor.
Doğum anında tek ağlamayan kadın benimdir herhalde, sadece kahkaha atıyordum ben yaptım diye.
Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
6.aya kadar hamileliğini kabullenememiş bir anneyim.
Bir gün bebeğimin karnımda hareket etmediğini hissettim, saatlerce bekledim yok oynamıyordu.
Öyle bir ağladım, öyle bir acı çekerek doktoruma koştum ki, o an aslında ne denli büyük bir şey yaşadığımı ve içten içe hasret duyduğumu anladım.
Şuan hala annelik duygum yok bebeğim 3 aylık olmasına rağmen, gerçi öyle bir duygu nasıldır bilmiyorum ama inanın çok seviyorsunuz.
Film izler gibi kirpiklerinden ayak tırnağına kadar her hareketini hafızanıza kazıyarak seviyorsunuz.
Böyle plansız programsız gelen bebekler bence Allah'ın hikmetinin en üst seviyesidir.
Size verilmiş en en özel hediyedir.
Allah isteyen herkece versin inşallah.
Derince güzel bir nefes aldım doğrusu :) çünkü bu kabullenememenin ciddi bir sorun olduğunu düşünmeye başlamıştım. forum da kı hamile arkadaşların coşkusu niçin bende yok diye kendimi yiyip bitiriyorum. Bunu dillendirmek istemiyorum hatta söyledikçe kendimi suçlu kötü bir anne adayı olarak görüyorum ama paylaşmadan edemeyeceğim... İçimde ki hisler hiçte doğum yapabileceğim doğrultusunda değil. Sanki bir şey olacakmış gibi geliyor, kalbi duracakmış gibi veya başka bir şey olacakmış gibi bu düşünce içimde sürekli yankılanıyor o kadar inanmışım ki çocuk düşünmediğime şuan İçimde hızla büyüyen o Bebek Heran gidecekmiş gibi geliyor bu his beni çok ama çok korkutuyor :(

O bir mucize bunca yil isteyip olmayanlari görünce evlat ne kadar kiymetli anladim. Rabbim bu melegi sana emanet etmis annelik alisilmaz yasadikca ogrenicez insallah cok tebrik ederim

O bir mucize bunca yil isteyip olmayanlari görünce evlat ne kadar kiymetli anladim. Rabbim bu melegi sana emanet etmis annelik alisilmaz yasadikca ogrenicez insallah cok tebrik ederim

Çok teşekkür ederim:)
Ben inanın gercekten anlayamıyorum sanırım ki daha yeni evli olduğum için...
Forumlarda kı arkadaşlar en en az 4-5 aydan bahsediyor ki gercekten isteyip sürekli bunun üzerin de durarak 4-5 ayın sonucunda hamile kalıyorlarmış.kendimi sanırım ona adapte olmuşum çokça şaşkınım :)

Çok teşekkür ederim:)
Ben inanın gercekten anlayamıyorum sanırım ki daha yeni evli olduğum için...
Forumlarda kı arkadaşlar en en az 4-5 aydan bahsediyor ki gercekten isteyip sürekli bunun üzerin de durarak 4-5 ayın sonucunda hamile kalıyorlarmış.kendimi sanırım ona adapte olmuşum çokça şaşkınım :)
Heleki kipirdanmaya baslasin ahhh oyle mutlu olacaksinki. dogsun en kral anne sen olursun inan.yuzunu gormek nasip olsun hayirlisiyla sag salim. bende bazen korkuyorum yetebilecekmiyim diye sonra hoop korkular siliniyor. Birsey olacakmi endisesi inan hiic bitmiyor heran iyimi ay hareket etmedi gelisimi nasil kalbi atiyormu gibi sorularla karsi karsiyayim sanirim annelik iste bu

Hamileliğin sürprizi mi olurmuş diyenlerdendim! Evleneli daha bir sene olmadı kesinlikle bebek planı yapmadım. ancak gelecek sene bu zamanlar düşünmeye başlayabilirdim sanırım... Ancak nasıl olduğunu anlamış değilken karnımda 5 haftalık bir Bebek belirdi gayette rahimime yerleşmiş ultrason da ışıldıyordu Şoku üzerimden hala atamıyorum aranız da benim gibi süpriz bir hamilelik yaşayan var mı Ne hissedebileceğimi inanın bilmiyorum eşim dışında kimse bilmiyor gerçekten hala inanamadım içimde sanki bir mucize belirdi bu fikre alışamıyorum. Sanıyorum doğurana kadar anlayamayacağım...
TEBRİKLER BİZDE BİR YILDIR BEKLERİZ OLMAZ ALLAHIN İŞİ CNM

benimde senin gibi oldu 6. haftamda ultrasyonda öğrendim bende daha evleneli 8.ayımdı:)) tamamen süpriz oldu hayatım boyunca o anı unutamam heralde :))

Back
X