sürpriz yapar mı?

sevgideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
70
1
86
43
Antalya
Eşiniz özel günler hariç size elinde herhangibir hediyeyle gelirmi giysi parfüm vs.Ya da nebileyim çocuğunuza oyuncak kıyafet alırmı siz söylemeden eve aksesuar herhangi bişey alırmı?
Benimki vallahi yapmıyor 4 sendir bir defa bile bi hediye alıp gelmedi özel günler hariç bekliyorum ki arada alsın getirsin jest yapsın bana almıyosa çocuğuna bişey alsın yada eve ama daha göremedik.Ya sizinkiler nasıl size sürpriz yaparmı?kendiliğinden hediye alır getirirmi?
Ençok istediğim şeylerden biri de çocuk için dergi alması ve okuması bilgilenmesi ben alamadığımdan değil ama istiyorumki biraz ince fikirli olsun.

Biraz da kar$ilikli olmali gibi sanki... Belki kendi ailesinde görmemi$tir bôyle $eyleri bu yüzden sizin ona ögretmeniz lazim.

Siz ona sürpriz yapin bir paket hazirlayin üzerine ufak bir not yazin. Bu ne için felan gibi söylediginde... içimden geldi öylesine.. Özel bir gün olmasi gerekmiyor ki felan dersiniz.

Zamanla onun da size yapacagindan eminim.

Eşim de ,ben de birbirimize sürpriz yaparız.Özel günlerde şaşmaz,ama onun dışında da bunu tekrar ederiz.Bence kişinin içinden gelen bir şey bu.Eşinize bu isteğinizi belirttiniz mi?Şöyle de yapabilirsiniz:Siz eşinize ufak tefek sürprizler yaparak onu da alıştırabilirsiniz.Etkili olur,diye düşünüyorum.aklinialirimsmile

Bu biraz kişilik meselesi, kimi erkekler süpriz yapmak, hediye almak, özel günleri kutlamak nedir bilmiyor.
Hatta artık öyle inanıyorum ki bütün hayatımız boyunca romanlarda, türk filimlerinde, dizilerde bizi romantik erkekler var diye kandırdılar, yok öyle bir şey.

bu konular hassas konular.aileden görmeyle alakası yok bence.insanın icinden gelmeli.benim eşim evine,bana ve cocuguna habersiz süpriz olarak sürekli bişeyler alır.bana hic sormaz eve bişey alacagında alır gelir.seviyor böle şeyler yapmayı.eli cok boldur.halbuki kendi ailesi acayip cimridirler.yani aileyle ilgisi yok.indirimde bişey görsün mesela;;kücük ev eşyası,mutfak aleti,oyuncak,kıyafet hemen alır gelir.aslında bu huyundan biraz şikayetciyim ama beni hic dinlemiyr.insanın eşinin böyle olması hoş bişey.ama bunun icin bizlerin biraz eşlerimizi teşvik etmemiz gerekir.karşıdaki yapmıyrsa sen yap,,seninde bunu bekledigini hissettir,ima et.a.s. :nazar:

saolsun eşşim süpriz yapmaya bayılır.özel günleri asla es geçmez.kızımada banada,evimizede ufak tefek bi şeyler alır.gerçi kızım olduğundan beri beni ikinci plana attı ama:))

en son kızımıza oyuncak almışştı banada parfüm seti:))

yapar canım benimŞeniz en son elinde bir çerçeveyle geldi ikimizin resmini koymuş içine çok şıktı ........eşim bana ve evine çok düşkündür :nazar: evdeki her eşyayla tek tek ilgilenir durup dururken şuraya şunu alsakmı? der arkadaşlar çok şaşırır erkekler pek oralı olmaz diye benimkide böyle sempatiksalakcinni sık sıkta çiçek alır aşkım benim ummadığım anda süpriz adamıdır kendisi a.s.
insanın hoşuna gitmiyormu tabiki gidiyor..........Şeniz

benim eşimde özel günler haricinde fazla süpriz yapmayanlardan ......:1ninca:
ama gecen gün bana korkmazdan caycı kahve makinesi ve tost makinesi almış getirmiş süprizim var dedi eve gelmeden sasırdım bayram deil seyran deil diye tabi sonrada aacayip mutlu oldummm kesesine bereket kocişkocumunnnolumunekankayizsmile Şeniz :lepi:

Son düzenleme:
özel gün falan beklemez kıyafet konusunda bile benden daha zevklidir mesela vitrinde bir kombin görsün banada yakışacağını düşünürse alır hemen bedenimede cuk oturur:D
hiçbirşey yapamasa bir kutu bonibon alır gelir
ama bende ona öle yaparım illa özel gün olsunda hediye alim demem gördüğüm begendiğim şeyleri alırım bunlar karşılıklı biraz

eşimin benden ayrı zamanı gecmez pek. sabah işine ben bırakırım akşam da ben alırım işten eve döneriz. o sebeple tum alışverişlerimizi birlikte yaparız veya ben yalnız cıkarım çarsıya o işteyken. ben yalnız cıktıgımda eşime hediyeler almaktan hoşlanırım. eşim genelde benim istediğim herseyi alır ama ayrıca hediye alacak zamanı olmaz.
haftasonları ben uyurken çarsıya cıkıp bana çiçek aldıgı ve kahvaltı hazırladığı olmuştur ama genelde sürprizleri haftasonu kahvaltısı hazırlamak üzerine yapar ve ben bu durumdan çok memnun olurum:)

sürprizler ilişkide heyacanın azaldığı, ilişkiyi canlandırmak, tekrar heyecen katmak için yapılır.
ne zaman ki heyecen bitti işte ozaman devreye yeni mutluluk arayışları girer ...

:kahve:benim eşimde işyerine çiçek göndermişti gururum okşanmıştı :asigim:geçen senede arsa almış tapusunu bana hediye etti çok şaşırmıştım.aslında biz kadınlar hatırlanmak özel olduğumuzu hissetmek istediğimiz için eşlerimizden sevgililerimizden bazen böyle küçük jestler bekliyoruz hediyenin küçük yada büyük olması hiç önem teşkil etmiyor yeterki hatırlandığımızı önemsendiğimizi bilelim

benim eşim de yapar
özellikle doğumgünü ve evlilik yıldönümüne çok önem verir
bazen de içinden gelir alır
bende öyleyim gerçi
içinden gelmesi gerekir insanın...

Yapmazmı hiç arada hard diskler remler kablolar bulunan torbayla gelir eve elime tutuşturur sanki bana alıyor kendine alıyor bunları.
Diyorum bir günde bana bir şey alsan gir bir bahçeye çal çicekleri gel sadece özel günlerde yapıyor onuda alıyor çiçeği geliyor tutuşturuyor elime :mymeka:

benim eşim özel günleri hiç atlamaz.kibende atlamam..diğer günlerdede süpriz yapar canım benim. bugun ben ona süpriz yapacagım bakalım begenecekmi:)

sürpriz yapmak insanın içinden gelen birşey bence.
sevgilim bana sürekli sürprizlerle gelir. sanırım ben seviyorum diye.
ama kendisine sürpriz yapılmasından NEFRET eder. ben de onu şaşırtmayı çok severim ama kızıyor diye yapamıyorum.
bi defasında Kinder Sürpriz yumurtayı açıp içindeki oyuncak yerine pırlanta yüzük koymuş aynen paketleyip bana vermişti :)
ama ben de ona sürpriz yapmak istediğimde çok kötü kavga etmiştik. ben hoşlanmam hala öğrenemedin mi diye azarı yemiştim...

bence eşiniz sizin hoşunuza gittiği için yapmalı. sizi mutlu etmek, mutlu görmek herşeyden önemli olmalı onun için.. ama bu alışkanlığı nasıl kazandırırsınız bilmiyorum. bugün bana sürpriz yap diye de önceden denmez ki..

eşim bir defa benim hiç haberim olmadan deniz terliği lmıştı çok hoşuma gitmişti bir yada iki kerede çiçek aldı
ama sevdiğim çukulata yada kahveyi alır

3 yıl oldu sadece 1 hediye:( yıl dönümümüzde bile almadı:( ruhsuz kova burcu işte (ablamda kova o da böyledir) halbuki ben özel gün de olmasa onun hoşuna gideceğini düşündüğüm bişey görürsem hemen alırım hoşuma gidiyor hediye vermek mutlu etmek, biri de beni mutlu etse:(

yapmaz zaten özel günleri de pek önemsemez
genelde ben şunu alalım derim gider beraber alırız
ama bir defa su filtreli süpürgeler iyi diye bahsetmiştim onu ve epilatör alıp gelmişti
bir defa da anneler gününde bulaşık makinesi aldı bana
bunlar süpriz sayılır mıfisfisfis

Back
X