sürpriz yapar mı?

yapmaz zaten özel günleri de pek önemsemez
genelde ben şunu alalım derim gider beraber alırız
ama bir defa su filtreli süpürgeler iyi diye bahsetmiştim onu ve epilatör alıp gelmişti
bir defa da anneler gününde bulaşık makinesi aldı bana
bunlar süpriz sayılır mıfisfisfis

tabiki bence sürpriz sayılır size önem verdiğini gösteriyor

İnsanın içinden gelir böyle duygular,
içinde yoksa bile; zamanla hediyeleşerek öğretilebilir.

Eşim bu konuda benden çok daha iyidir.
Ben çok sürpriz yapmam, eşim ille yapsın diye istemem de.
Yapıldığı zaman hoşuma gider, ama yokluğunda da aramam yani.
Eşim, canımın yarısı çok sık yapar;
sana bir sürprizim var diyerek gelir kapıdan.
Çok mutlu eder beni, memnun eder sağolsun.
Canım çok çok yapmana gerek yok, sadece özel günlerde de yapsan olur derim,
ama o da öyle mutlu olduğunu söyler, yine yapar, yine yapar canım benim.
Sen bu huyunu sürprizlere düşkün bayanların eşlerine versen keşke derim. :)

Nasıl insanın içinden gelmiyorsa; zorla yaptırılamıyorsa,
insanın içinden geliyorsa da zorla kesilemiyor.

valla ben 6 aylık evliyim adama sürekli laf sokuyorum banamısın demiyor:)
ama hakkını yemiyim hediye alıp gelmesede sevdiğini ilgisini sürekli belli eder.
insan bekliyor arada küçük süprizler yapsın ama omayıncada olmuyor işte
bende bekliyorum :)

Benim esim alisveristen pek anlamadığı için bol bol çiçek alır bana hatta 3 gün önce cicek almış soyka bide diyorki olmadı şimdi çiçekler senin yanında çok bast kald :)
özel gunlerdede hep takı alır yanında gülüm le beraber

Son düzenleme:

Şimdi hakkını yemeyim bari yurt dışında görevli iken evlilik yıldönümümüzde çiçek sipariş etmiş eve gelmişti çicek pek mutlu olmuştum .
Hatta bu anneler gününde de çiçek almıştı verdi hani başka bişey yokmu demiştim şöle küçük bir paket filan dedim anlamak istemedi ısrarla sempatiksalakcinni :hulya:

bu konuda sanslı hissederim kendimi eşim özel günleri asla atlamaz en son d.günümde pasta çiçek ve cep tel alıp gelmiş her özel günümüzde mutlaka hediyeleşiriz
diğer günlerde pek beni şaşırttığı söylenemez ama arada yapar şovunu gönül almasını iyi bilir beni sürekli el üstünde tutar oğluşum ve benim bir dediğimizi iki etmez zaten her ne yapılacaksa bizde birlikte yapılır markete kasaba dahi birlikte gidilir sağolsun varolsun allah başımızdan eksik etmesin onu

benim eşim çiçek almayı sevmez kuruyunca atarsın napcaksın der aldımı işe yarar şeyler alır ...
eve alır bana alır...bende ona alırım :)
Ama derim arada bikerede elinde çiçekle gelsen diye ..ama yokkk işte sevmiyo adam çiçek muhabbetini napayım...daha dün almış eve hurç :) banada tavşanlı kalpli malpli kupa ben severim diye öle şeyleri :icecream:

ilk sevgililer gününde daha yeni çıkmaya başladık diye tek bi gül almıştı...bikere evlilik teklifinde.. nişanlılık döneminde de iki kere aldı....toplamda 2 senede 4tek gül var aldığı :D

yapmaz:) en buyuk surprizi mutfak alisverisi yapmasidir
bana ozel bisey almaz ne yas gunumde ne evlilik yildonumunde ama olsun ben onunla bana surpriz yapsin diye evlenmedim

Eşim de ,ben de birbirimize sürpriz yaparız.Özel günlerde şaşmaz,ama onun dışında da bunu tekrar ederiz.Bence kişinin içinden gelen bir şey bu.Eşinize bu isteğinizi belirttiniz mi?Şöyle de yapabilirsiniz:Siz eşinize ufak tefek sürprizler yaparak onu da alıştırabilirsiniz.Etkili olur,diye düşünüyorum.aklinialirimsmile

ben ona sürpriz yaparım ama o pek bilmiyo arada sen de jest yap da ben de sevineyi derim ama daha göremedim ben de kızıyorum buyüzden ona

ben almam ama o bana alır saolsun ,çocuğumuza da alır (gerekli gereksiz)eve de alır yeterki parası olsun cebinde boş gelmez pek (seviyorum onuŞeniz)

evlendik evleneli bir kere ozel bir gunumuzde hediyesini gormemisimdir.. ben asla es geçmem ona hediye almayi çok severim ama o birkere bile almadi.. çok konustum istedigimi bekledigimi soyledim ama içinden gelmiyor demekki yapmiyor almiyor ne yapalim kismet..

Benim esimde sagolsun birak özel günleri nerdeyse hergün elinde ufakta olsa bisey alir gelir evim hic ciceksiz kalmaz ,parfüm falan almazda gümüs taki alir hep sürprizlerle doludur kocisim Şeniz hicbisey bulamasa en sevdigim cikolata paketiyle gelir valla ben onun kadar düsünmem,cocuklarada alir esirgemez düsüncelidir evlenmeden öncede böyleydi 13sene oldu degismedi insanin icinde olacak galiba insallahta degismez:nazar:

dev hello kity balonu vardi bunu alalim demistim
cocuk gibi elimizdemi gezdirecez diye soylendi
aman istemiyom zaten dedim burnumu dikerek.. birazda surat yaptim
ertesi gun yuruyuse ciktigimizda satilan tarafa goturdu dolandirarak
parasini verdi git al diye :)))
kendimi o an babasindan balon almak icin para alan cocuk gibi hissetmistim :)))
yol boyunca cocuklarin hevesli gozlerinden rahatsiz oldum ama icim kipir kipir olmustu
onu haricinde arada bir gul yada papatya buketi pasta yada ayiciklar
gelir fazlasina gucu yetmez simdilik..

Back
X