• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürpriz yapmak istiyorum :(

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
103
31
Merhaba kizlar..
2 yillik sevgilimin 4 ay sonra doğum günü var biliyorum düşünmeye cok erken basladim ama elimde degil hersey mükemmel olsun istiyorum.kendisi benim doğum günümde yanimda degildi cok cok guzel bişey yapmaliyim ki kendide yaptigindan utansin :) ankarada oturuyorum günlük kiralık ev tutsam 3 4 saatligine mumla falan suslesem nasil olur diye düşündüm sonra ne kadar guvenilir bilemedim tabi ama degisik bir sürpriz olsun istiyorum fikirleriniz benim icin cok onemli yardim edin bana canlar :(

Günlük kiralık yerler fuhuş yeri olarak kullanılıyor aman diyeyim uzak durun. Sürpriz olarak da kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler ya o hesap. 1 ocak sevgilimin doğum günü bir de yılbaşı var ne yapsam bende bilmiyorum

Bir el kamerası ile , video hazırlayabilirsin. Çevrendeki eşin dostuna , bir kaç yaşlı teyzeleri ve çocukları da araya sıkıştırmak hoş olur. Hepsi bir kaç kelime etsin, videoya al. Senin onu ne kadar sevdiğini söylesinler mesela. Bir kaç önemli şeyi hatırlatsınlar. Video başında ya da sonunda sen konuşursun. En sonunda hepsini bir program ile birleştirip , arkaya güzel fon müziği koyarsın. Hem ilerde evlendiğiniz de bakıp bakıp hatırlayacağınız bir anı olur. Manevi şeyler hep kalıcıdır Hoppa

Back
X