Sürtünme ile hamile kalınır mı

edaaaay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2025
7
3
1
18
Arkadaşlar ayın 22 sinde sürtünme ile birlikte oldum çok az sadece vajina çevreme boşaldı hemen sildik ve bakireyim. Bu ayın 2 sinde de regl olmam gerekiyordu ama geciktim stresten mi değil mi bilmiyorum ama bu şekil gebe kalma olasılığım var mı ve ayın 2 sinden önce kaşık ağrılarım vardı sivilcelerim falanda çıktı ama olmadım ve hala devam ediyor kaşık ağrılarım ama regl olmadım ne yapmam lazım şuan

Ya böyle bişey mümkün değil tıptada ne görülmüş ne duyulmuş değil yapmayın yaa
Gızz eda sende pıttıgına sahip çık bidaha yapma öyle şeyler git dersine falan çalış ugraşma elin çüküsüyle falan akıllı ol vallahi sonra hamile kalırsın o zaman temelli pohu yersin abla sözü dinle 😑

Korkutmayın bacım su sürtünen çocukları sonra gidip saçma sapan haplar ilaçlar yöntemler kullanıp bir gün biri kendıne zarar verecek 🤣🤣🤣hayır bende ciddi misin die soruyorum ne ka da da cahilim 🤣🤣🤣🙈🙈
Gızz eda sende pıttıgına sahip çık bidaha yapma öyle şeyler git dersine falan çalış ugraşma elin çüküsüyle falan akıllı ol vallahi sonra hamile kalırsın o zamm temelli pohu yersin abla sözü dinle 😑
Yoruma haykırdım yahu 🤣🤣🤣sen çok yaşa emi

Gızz eda sende pıttıgına sahip çık bidaha yapma öyle şeyler git dersine falan çalış ugraşma elin çüküsüyle falan akıllı ol vallahi sonra hamile kalırsın o zaman temelli pohu yersin abla sözü dinle 😑
Dediğiniz gibi yapacam bu stresi günlerdir ben tek çektim asla bi daha böyle şeylere kalkışmıyacam

Back
X