Az önce lavaboya gittim kan geldi az da değil yoğun ve kırmızı regldır dimi
Az önce lavaboya gittim kan geldi ve yoğundu pembe ve kahverengide değil kırmızıydı bayaSürtünme ile birlikte olunmaz. Sadece kıvılcım çıkabilir oda zor bir ihtimal tabi
Tamam normal işte regl olmuşsun. Zaten hamile olsan literatüre geçerdinAz önce lavaboya gittim kan geldi ve yoğundu pembe ve kahverengide değil kırmızıydı baya
Evet ve madem hamile kalmaktan korkuyorsunuz böyle toplara girmesenizAz önce lavaboya gittim kan geldi az da değil yoğun ve kırmızı regldır dimi
Oy evet çok şükür yaregl olmuşsun işte gözün aydın
Şuan korkutmayın lütfen kanamam geldi işte yoğun regl oldumBen öyle hamile kaldım oğlum 10 yaşında
Kız sen ciddi misinBen öyle hamile kaldım oğlum 10 yaşında
O kadar haklısınız ki cahillik işteEvet ve madem hamile kalmaktan korkuyorsunuz böyle toplara girmeseniz
Yoruma haykırdım yahuYa böyle bişey mümkün değil tıptada ne görülmüş ne duyulmuş değil yapmayın yaa
Gızz eda sende pıttıgına sahip çık bidaha yapma öyle şeyler git dersine falan çalış ugraşma elin çüküsüyle falan akıllı ol vallahi sonra hamile kalırsın o zamm temelli pohu yersin abla sözü dinle
Dediğiniz gibi yapacam bu stresi günlerdir ben tek çektim asla bi daha böyle şeylere kalkışmıyacamYa böyle bişey mümkün değil tıptada ne görülmüş ne duyulmuş değil yapmayın yaa
Gızz eda sende pıttıgına sahip çık bidaha yapma öyle şeyler git dersine falan çalış ugraşma elin çüküsüyle falan akıllı ol vallahi sonra hamile kalırsın o zaman temelli pohu yersin abla sözü dinle
Aferin sana böyle ol bunu da unutmaDediğiniz gibi yapacam bu stresi günlerdir ben tek çektim asla bi daha böyle şeylere kalkışmıyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?