• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile hamile kalma olasılığı kaç

zumracf12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2025
6
0
1
27
Merhaba 29 ekimde adetimin son günüydü ve hafif kahverengi akintim vardı sürtünme ilişkisi yaşadım kasımda adet olmadım yaklaşık 3-4 Aralık gibi de 4 gün boyunca kahverengi akıntım oldu baya oldu 4-5 damla da kan gördüm hamile miyim hiç bir şey bilmiyorum ve çok pişmanım boşalma falan olmadı bu arada zevk suyundann korkuyorum:(

:anneadayı::anne::emir_bebek:

Sürtünmeyle birlikte ısı artışı olur ve penis ısınınca geçirgen bir yapıya bürünür. Bu durumda da boşalma olmasa bile spermler penisin geçirgen yapısı sayesinde vajinayı rahatlıkla bulup yumurtaya doğru yol alabilirler. Zevk suyundan önce bundan korkmanız lazım.

Hanımlar geyik yapmayın, bu tür konulara cevap vermek istemiyorsanız yorum yazmazsınız.

Merhaba 29 ekimde adetimin son günüydü ve hafif kahverengi akintim vardı sürtünme ilişkisi yaşadım kasımda adet olmadım yaklaşık 3-4 Aralık gibi de 4 gün boyunca kahverengi akıntım oldu baya oldu 4-5 damla da kan gördüm hamile miyim hiç bir şey bilmiyorum ve çok pişmanım boşalma falan olmadı bu arada zevk suyundann korkuyorum:(
Ben sana duzgun bi sekilde yanit veriyim.. zevk suyuyla kizlik zarin korunuyor olsa dahi hamile kalmak mumkun. Zar dedigimiz de incecik gozelenekli bir yapi. Fakat cok ama cok dusuk bir ihtimal. Bu sekilde hamile kalirsan ve kurtaj istersen kizlik zarin bozulmadiysa, operasyon sirasinda min hasar birakicak sekilde kurtaj yapilior ve hasarli kisim da dikiliyor. Dedigim gb cok dusuk bir ihtimal fakat risk var. Suanki durumunuzu bilemem ama dikkatli olun lutfen kendinizi riske atmayin.

Back
X