Gerçekten miYüzde yüz
dalga konusu olduğunu anlamayacak kadar saf mısın rol mü ?Gerçekten mi
Bayaa korkmuş dalga olduğunu bile anlamıyor muhtemelendalga konusu olduğunu anlamayacak kadar saf mısın rol mü ?
Ben sana duzgun bi sekilde yanit veriyim.. zevk suyuyla kizlik zarin korunuyor olsa dahi hamile kalmak mumkun. Zar dedigimiz de incecik gozelenekli bir yapi. Fakat cok ama cok dusuk bir ihtimal. Bu sekilde hamile kalirsan ve kurtaj istersen kizlik zarin bozulmadiysa, operasyon sirasinda min hasar birakicak sekilde kurtaj yapilior ve hasarli kisim da dikiliyor. Dedigim gb cok dusuk bir ihtimal fakat risk var. Suanki durumunuzu bilemem ama dikkatli olun lutfen kendinizi riske atmayin.Merhaba 29 ekimde adetimin son günüydü ve hafif kahverengi akintim vardı sürtünme ilişkisi yaşadım kasımda adet olmadım yaklaşık 3-4 Aralık gibi de 4 gün boyunca kahverengi akıntım oldu baya oldu 4-5 damla da kan gördüm hamile miyim hiç bir şey bilmiyorum ve çok pişmanım boşalma falan olmadı bu arada zevk suyundann korkuyorum
Teşekkür ederimBen sana duzgun bi sekilde yanit veriyim.. zevk suyuyla kizlik zarin korunuyor olsa dahi hamile kalmak mumkun. Zar dedigimiz de incecik gozelenekli bir yapi. Fakat cok ama cok dusuk bir ihtimal. Bu sekilde hamile kalirsan ve kurtaj istersen kizlik zarin bozulmadiysa, operasyon sirasinda min hasar birakicak sekilde kurtaj yapilior ve hasarli kisim da dikiliyor. Dedigim gb cok dusuk bir ihtimal fakat risk var. Suanki durumunuzu bilemem ama dikkatli olun lutfen kendinizi riske atmayin.
Ah keşke.Sürtünmeyle hamile kalınsaydı sabahtan akşama kadar mesai yapardım.47 yaşında doğal yoldan hamile kalmam ne kadar mümkünse seninki de o kadar mümkün.Merhaba 29 ekimde adetimin son günüydü ve hafif kahverengi akintim vardı sürtünme ilişkisi yaşadım kasımda adet olmadım yaklaşık 3-4 Aralık gibi de 4 gün boyunca kahverengi akıntım oldu baya oldu 4-5 damla da kan gördüm hamile miyim hiç bir şey bilmiyorum ve çok pişmanım boşalma falan olmadı bu arada zevk suyundann korkuyorum
Allah gönlünüze göre versinAh keşke.Sürtünmeyle hamile kalınsaydı sabahtan akşama kadar mesai yapardım.47 yaşında doğal yoldan hamile kalmam ne kadar mümkünse seninki de o kadar mümkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?