• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürtünme ile hamile kalmak

sema aykan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2023
5
-3
1
20
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce sevgilimle sürtünme yoluyla bı ilişki yaşadık boşalma gibi bı durum olmadı ama korktum hamile kalmaktan ne yapmam lazım hatamin farkındayım yardımcı olun lütfen böyle bı imkan var mi

Sürtünme bir ilişki değil.
Yaptığın şey hata değil cahillik kusura bakma bilginiz yoksa sevişmeye çalışmayın.
Korunmayı ve cinselliği öğrenip sonrasında zamanı gelince yaşayın.

Vajinismus olup, sürtünme ile hamile kalan var, forumda çok denk geldi. Ancak boşalma olmadıkça mümkün değil tabi. 😂

Arkadaşlar merhaba 2 gün önce sevgilimle sürtünme yoluyla bı ilişki yaşadık boşalma gibi bı durum olmadı ama korktum hamile kalmaktan ne yapmam lazım hatamin farkındayım yardımcı olun lütfen böyle bı imkan var mi
Boşalma bile olmadıysa nasıl hamile kalacaksınız ki 😨

Önce temel cinsellik ve temek biyoloji öğren sonra sürtün 🙄

Yaaa umarım çok korkuyorum bidaha asla yapmam kalan var mı acaba
Ya size de elli kere hayır deniyor insanlar hatta dalga geçiyor siz hala kalan var mı diyorsunuz tekrar tekrar soruyorsunuz artık siz mi dalga geçiyorsunuz diye merak etmiyor değilim ya da fake misiniz acaba??? 😒

Yaaa umarım çok korkuyorum bidaha asla yapmam kalan var mı acaba
Bir daha yapacağınıza yemin edebilirim ama ispatlayamam. Her gelen ayni terane, gelecek ay yine aynı konu, devamı da şey "ama geçen sefer boşalma olmamıştı bu sefer yan odadaki kanepeye boşaldı, oradan bana sıçrayıp hamile kalmış olabilir miyim?"
Ya bizlere ortaokulda falan seminerler veriyorlardı, cinsellik nedir, çocuk nasıl olur falan diye bunları size anlatmadılar mı?

Durumunuz ne aynı durumdayım

Back
X