- 8 Haziran 2023
- 5
- -3
- 1
- 20
- Konu Sahibi sema aykan
-
Gerçekten mi bakın bilgim yok bilmiyorum içime şüphe düşüyor lütfen dalga amaçlı yazmayınHem sürtünme olmuş hem boşalma olmamış kesin hamile kalırsınız dikkat edin aman diyim (!)
Olmaz bir şey merak etmeGerçekten mi bakın bilgim yok bilmiyorum içime şüphe düşüyor lütfen dalga amaçlı yazmayın
Yaaa umarım çok korkuyorum bidaha asla yapmam kalan var mı acabaOlmaz bir şey merak etme
Hiç öyle demeyin gerçekten kalan birinj tanıyorum hemde genital bölgesinde iç kısımda yara vardı birleşme olamıyordu yaniİmkanı yok sürtunmeyle falan hamile kalınmaz
Boşalma bile olmadıysa nasıl hamile kalacaksınız kiArkadaşlar merhaba 2 gün önce sevgilimle sürtünme yoluyla bı ilişki yaşadık boşalma gibi bı durum olmadı ama korktum hamile kalmaktan ne yapmam lazım hatamin farkındayım yardımcı olun lütfen böyle bı imkan var mi
KalmazsınGerçekten mi bakın bilgim yok bilmiyorum içime şüphe düşüyor lütfen dalga amaçlı yazmayın
Nasıl kaldı yani boşalmadan falan zevk suyu ile miHiç öyle demeyin gerçekten kalan birinj tanıyorum hemde genital bölgesinde iç kısımda yara vardı birleşme olamıyordu yani
Önce temel cinsellik ve temek biyoloji öğren sonra sürtünArkadaşlar merhaba 2 gün önce sevgilimle sürtünme yoluyla bı ilişki yaşadık boşalma gibi bı durum olmadı ama korktum hamile kalmaktan ne yapmam lazım hatamin farkındayım yardımcı olun lütfen böyle bı imkan var mi
Ya size de elli kere hayır deniyor insanlar hatta dalga geçiyor siz hala kalan var mı diyorsunuz tekrar tekrar soruyorsunuz artık siz mi dalga geçiyorsunuz diye merak etmiyor değilim ya da fake misiniz acaba???Yaaa umarım çok korkuyorum bidaha asla yapmam kalan var mı acaba
Bir daha yapacağınıza yemin edebilirim ama ispatlayamam. Her gelen ayni terane, gelecek ay yine aynı konu, devamı da şey "ama geçen sefer boşalma olmamıştı bu sefer yan odadaki kanepeye boşaldı, oradan bana sıçrayıp hamile kalmış olabilir miyim?"Yaaa umarım çok korkuyorum bidaha asla yapmam kalan var mı acaba
Durumunuz ne aynı durumdayımArkadaşlar merhaba 2 gün önce sevgilimle sürtünme yoluyla bı ilişki yaşadık boşalma gibi bı durum olmadı ama korktum hamile kalmaktan ne yapmam lazım hatamin farkındayım yardımcı olun lütfen böyle bı imkan var mi
Al bende de o kadar durumunuz nedir kendinizi nasıl hissediyorsunuzDurumunuz ne aynı durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?