Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet böyle tehlikeli işlere girmeyin, bir anlık zevki için doğurup sonra da boğan vicdansızlar varken ortalıkta. ben de vajinusmus hastasıyken ilişki olmadan gebe kaldım, spermler sizin bildiğiniz gibi sabit değil hareketli bir canlıdır ve vajina duvarında yürüyerek ilerleyebilir.
Ben vajinusmus için klinikde terapi gördüğümde doktorum bir hastasının ilişkiye giremeden çocuk sahibi olduğunu söylemişti . spermin azmi :)
%1 bile olsa vardırpeki iç çamaşırı var iken bu ihtimal var mıdır
%1 bile olsa vardır
yok artık sdasdsdapeki iç çamaşırı var iken bu ihtimal var mıdır
yok artık sdasdsda
canım 3 aydır adet oluyormuşsun imkanı yok ki yani adet oluyorsan bebek yok rahat ol sen ama yaşın küçükmüş yahu tamam 18+ diyorlar ama bence bir süre daha o tür ilişkiler için erkenyaşım genç 19 yaşındayım bi aptallık ettim ve cezasını çekiyorum çok kötüyüm 3 aydır
canım 3 aydır adet oluyormuşsun imkanı yok ki yani adet oluyorsan bebek yok rahat ol sen ama yaşın küçükmüş yahu tamam 18+ diyorlar ama bence bir süre daha o tür ilişkiler için erkenkendini iyi koru olur mu dikkat et
üstüne görme deniyor ona ama sürekli her ay devam etmiyor sanırım çok bir bilgim yok da düzenli br adetin olmazdı öyle olsa yine de mantıken, rahat ol sen:)teşekkür ederim zaman ayırdığınız için evet 3 aydır oluyorum ama hamileyken adet olanları duyunca haliyle çok korkmaya başladım
Her zaman bir ihtimal vardır. Tedbirli olunpeki iç çamaşırı var iken bu ihtimal var mıdır