sürtünme ile kalan var mı

mirayya2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
29
0
6
merhabalar sürtünme yolu ile hamile kalan varmı veya çevrenizde? düşük ihtimal deniyor ama olanlarda varmış sanırım

Ben vajinusmus için klinikde terapi gördüğümde doktorum bir hastasının ilişkiye giremeden çocuk sahibi olduğunu söylemişti . spermin azmi :)

evet böyle tehlikeli işlere girmeyin, bir anlık zevki için doğurup sonra da boğan vicdansızlar varken ortalıkta. ben de vajinusmus hastasıyken ilişki olmadan gebe kaldım, spermler sizin bildiğiniz gibi sabit değil hareketli bir canlıdır ve vajina duvarında yürüyerek ilerleyebilir.

peki iç çamaşırı var iken bu ihtimal var mıdır
evet böyle tehlikeli işlere girmeyin, bir anlık zevki için doğurup sonra da boğan vicdansızlar varken ortalıkta. ben de vajinusmus hastasıyken ilişki olmadan gebe kaldım, spermler sizin bildiğiniz gibi sabit değil hareketli bir canlıdır ve vajina duvarında yürüyerek ilerleyebilir.
Ben vajinusmus için klinikde terapi gördüğümde doktorum bir hastasının ilişkiye giremeden çocuk sahibi olduğunu söylemişti . spermin azmi :)

yaşım genç 19 yaşındayım bi aptallık ettim ve cezasını çekiyorum çok kötüyüm 3 aydır
canım 3 aydır adet oluyormuşsun imkanı yok ki yani adet oluyorsan bebek yok rahat ol sen ama yaşın küçükmüş yahu tamam 18+ diyorlar ama bence bir süre daha o tür ilişkiler için erken :( kendini iyi koru olur mu dikkat et

canım 3 aydır adet oluyormuşsun imkanı yok ki yani adet oluyorsan bebek yok rahat ol sen ama yaşın küçükmüş yahu tamam 18+ diyorlar ama bence bir süre daha o tür ilişkiler için erken :KK43: kendini iyi koru olur mu dikkat et

teşekkür ederim zaman ayırdığınız için evet 3 aydır oluyorum ama hamileyken adet olanları duyunca haliyle çok korkmaya başladım

Yahu hem ilişki olmamış hem iç çamaşırı varmış hemde 3 defa adet görülmüş hamile olmadığına ikna olmak için daha ne olması lazım. Hamile olma ihtimalin eksinin altında. Bu kadar etkileniyorsanız böyle maceralara girmeyin.

teşekkür ederim zaman ayırdığınız için evet 3 aydır oluyorum ama hamileyken adet olanları duyunca haliyle çok korkmaya başladım
üstüne görme deniyor ona ama sürekli her ay devam etmiyor sanırım çok bir bilgim yok da düzenli br adetin olmazdı öyle olsa yine de mantıken, rahat ol sen:)

Back
X