evet böyle tehlikeli işlere girmeyin, bir anlık zevki için doğurup sonra da boğan vicdansızlar varken ortalıkta. ben de vajinusmus hastasıyken ilişki olmadan gebe kaldım, spermler sizin bildiğiniz gibi sabit değil hareketli bir canlıdır ve vajina duvarında yürüyerek ilerleyebilir.
evet böyle tehlikeli işlere girmeyin, bir anlık zevki için doğurup sonra da boğan vicdansızlar varken ortalıkta. ben de vajinusmus hastasıyken ilişki olmadan gebe kaldım, spermler sizin bildiğiniz gibi sabit değil hareketli bir canlıdır ve vajina duvarında yürüyerek ilerleyebilir.
ya açık konuşmak gerekirse ben ağustosta iç çamaşırı varken ikimizde de birşeyler yaşadım boşalma olmadı ama zevk suyundan korktum 3 aydır da adet oluyorum
canım 3 aydır adet oluyormuşsun imkanı yok ki yani adet oluyorsan bebek yok rahat ol sen ama yaşın küçükmüş yahu tamam 18+ diyorlar ama bence bir süre daha o tür ilişkiler için erken kendini iyi koru olur mu dikkat et
canım 3 aydır adet oluyormuşsun imkanı yok ki yani adet oluyorsan bebek yok rahat ol sen ama yaşın küçükmüş yahu tamam 18+ diyorlar ama bence bir süre daha o tür ilişkiler için erken kendini iyi koru olur mu dikkat et
Yahu hem ilişki olmamış hem iç çamaşırı varmış hemde 3 defa adet görülmüş hamile olmadığına ikna olmak için daha ne olması lazım. Hamile olma ihtimalin eksinin altında. Bu kadar etkileniyorsanız böyle maceralara girmeyin.
üstüne görme deniyor ona ama sürekli her ay devam etmiyor sanırım çok bir bilgim yok da düzenli br adetin olmazdı öyle olsa yine de mantıken, rahat ol sen:)