SÜRTÜNME İLİŞKİSİ

hsystx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2025
1
0
1
25
Ablalarım lütfen kınamayın kızmayın sürtünme ile çıplak bir ilişkim oldu boşalmadı zevk suyundan şüphelendim regl olmayı bekledim pcos hastalığım var döngüm çok genişti 1 mayısta ilişkiye girdik takvime göre reglim 10 gün gecikti ben de ilişkiden toplam 14 gün sonra idrar testi yaptım anında negatif çıktı test yapmadan 1 gün önce terkedildim günlerdir aç susuzum ağlamaktan kusmaktan bir hal oldum hamile değilimdir değil mi korkumdan hastaneye gidemiyorum

Sürtünmeyle çok zor hamile kalmanız. +Pcos da varmış+boşalmamış. Bence hiç kendinize dert edinmeyin. Biz yıllarca denedik zor bela hamile kaldım. Öyle hemencecik hamile kalınmıyor. Ama siz bundan sonra dikkatli olun bu işlerin şakası olmaz. Güme gidersiniz birden mazallah 😝

Bahsettigin ilişki şekliyle gebelik cok zor. Pcos ve stres etkisi gecikmeye sebep olmuş olabilir. Yine de emin olmak için kan testi yaptırman gerekiyor. Her iki durumda da kan testi yaptırman gerekiyor. Negatifi görürsen rahatlarsın, pozitif olursa da bunu öğrenmek zorundasın. Zaten regl gecikmesiyle gittiğinde sen sormasan da beta hcg bakarlar bu prosedürdür. Hem negatifse de gecikmenin sebebini öğrenirsin.

Back
X