Sürtünme yoluyla hamilelik bakarmısınız lütfen

ela_melek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
16
2
1
27
Öncelikle hepinizden çok özür diliyorum biliyorum hamile kalmak istiyorsunuz ama benim derdim başka Allahım inşallah hepinize annelik nasip eder . Ben sevgilimle 14 şubatta sürtünme yolu ile ilişkiye girdim hiçbir giriş olmadı vajinaya sperm temasıda olmadı zevk suyundan şüpheleniyorum birde 14,18,20 şubat tarihleri arasında bu birleşme gerçekleşti hepsinde dışarı boşaldı partnerim hiçbir şekilde vajinaya boşalma olmadı şimdi sorum şu bende adet düzensizliği var en son adetimi kasım aralık gibi olmuştum sonra adet olmadım bu şekilde hamile kalabilirmiyim ne olur cevap verin yanlış anlamayın tekrardan inşallah hamile kalmak isteyen en yakın zamanda kalır teşekkürler :)

Kendin söylüyorsun boşalma olmadı, sperm temas etmedi diye. Yanlış bişey yaptığın için tedirginsin bence :KK14:

Herzaman bu sekilde iliskiye girersen icinde hep acaba hamilemiyim suphesi olucak o yuzden korunun. Ve bu sekilde hamile kalman nerdeyse imkansiz tabi mucize olmadigi surece..

Yoooo ben hamile kalmak istemiyorum:KK14:

birdaha asla olmaz tövbe ettim hepinizden özür dilerim buraya bu konuyu açmayı birçok kere düşündüm üzülenler olabilir diye açmadım ama dayanamadım test aldım yapmaya korkar oldum adet gecikmesi 2 3 aydır var çok tedirginim

birdaha asla olmaz tövbe ettim hepinizden özür dilerim buraya bu konuyu açmayı birçok kere düşündüm üzülenler olabilir diye açmadım ama dayanamadım test aldım yapmaya korkar oldum adet gecikmesi 2 3 aydır var çok tedirginim
Yaşını merak ettim dogrusu?

Düzensiz olduğu ve stres yaptığın için de gecikmiş olabilir. Test yap ama içeri kaçırmadıysa eminse partnerin , bişey olmaz :)

17 yaşındayım yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım birdaha asla böyle birşey olmayacak :KK43:
Yaptığın sadece duygu paylaşımı, yanlış değil lakin yaşın henüz 18 bile değil be canım. Dikkatli ol. Düzensizlik için de bir doktora görün.

Yaptığın sadece duygu paylaşımı, yanlış değil lakin yaşın henüz 18 bile değil be canım. Dikkatli ol. Düzensizlik için de bir doktora görün.
Yorumun için ve önyargılı olmadığın için öncelikle çok teşekkür ederim abla diyeyim üslubum bozulmasın :) görüneceğim ama acaba hamilemiyim korkusu çok yıprattı bir haftada beni ailem öğrenirse keser o yüzden asla olmaz birdaha onu demeye çalıştım yaşayarak tecrübe sahibi oluyor insan

Yorumun için ve önyargılı olmadığın için öncelikle çok teşekkür ederim abla diyeyim üslubum bozulmasın :) görüneceğim ama acaba hamilemiyim korkusu çok yıprattı bir haftada beni ailem öğrenirse keser o yüzden asla olmaz birdaha onu demeye çalıştım yaşayarak tecrübe sahibi oluyor insan
Yaşayarak öğreniyoruz herşeyi, üzülme değmez hiç bişey için :) Bian önce test yapıp doktora gitmelisin yine de. Hamile değilsen, düzenlemek için, hamileysen de kontrol olmak, aldırmak yada doğurmak için. Anlattıklarına göre hamile değilsindir, tabi mucize olmamışsa :)

Hamile isem hayatım biter zaten :( ailem bunu duyduğunda öldürür beni onlar yapmazsa ben yaparım zaten :(

17 yaşındayım yaptığımın yanlış olduğunun farkındayım birdaha asla böyle birşey olmayacak :KK43:
Daha kucuksun.lutfen bir daha böyle bir sey yapma asla.nefsine hakim ol.oku derslerine calis.zaten zamani gelince cinsellikde olucak.kendine bunu yapma

Daha kucuksun.lutfen bir daha böyle bir sey yapma asla.nefsine hakim ol.oku derslerine calis.zaten zamani gelince cinsellikde olucak.kendine bunu yapma
Asla birdaha böyle birşey olmayacak bunun bilincine bende erkek arkadaşımda vardı oda çok korktu böyle birşey olmasından asla ama asla böyle birşey olmaz

Back
X