SÜRTÜNMEYLE ILISKIDEN 3 AY SONRA BETA 1.20

Gidiyim de beta baktırayım acaba hamile miyim üstünden de 8 ay geçti ama emin olmak lazım 😂
Bende iki aydır regl olmuyorum da bilemedim sizce hamilelik varmı testim de bu şekilde çıktı kkot pantolon üzerinden surtunmustuk
IMG-20220111-WA0051.webp

Bende merak ediyorum ya o haltı yemeyi bilecek kadar büyük ama çocuk olmasının imkansız olduğunu bilmeyecek kadar b.yns.z 😁😁😁😁
Kız ama geçenlerde birisinin konusu vardı gerçekten hamile kalmış sürtüşmeyle vajinismus hasTAsıymış normalde 🤣🤣

Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
allah askına baska hesaplar mı açıyorsun napıyon kaç kere sordun artık bıkmadın mı ?

5 aylık çocuğun cinsiyeti belli olur onuda desen iyi olur du bence🤣🤣
Yok o ayrı konu ona yeni konu açarsa yazarım. Mesela "5 aylık olmuş olan bebeğin cinsiyetini değişimi "gibi. Cevabı merak edenler için vereyim; değişir . Yataginizda doguruna kadar ters yatarsaniz değişiyor. Gece döndünüz diyelim alim Allah çok teklikeli bebek de döner. Sonra yok efendim çocuğum dönek oldu. Bir böyle bi şöyle vs başlıklarla konu açmayın.

Back
X