- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
Ay ya şaka bi yana rabbim kucağına sağlıkla al huzurla büyüt canımGidiyim de beta baktırayım acaba hamile miyim üstünden de 8 ay geçti ama emin olmak lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ya şaka bi yana rabbim kucağına sağlıkla al huzurla büyüt canımGidiyim de beta baktırayım acaba hamile miyim üstünden de 8 ay geçti ama emin olmak lazım![]()
Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin inşallah.Ay ya şaka bi yana rabbim kucağına sağlıkla al huzurla büyüt canım⚘⚘⚘
Bende iki aydır regl olmuyorum da bilemedim sizce hamilelik varmı testim de bu şekilde çıktı kkot pantolon üzerinden surtunmustukGidiyim de beta baktırayım acaba hamile miyim üstünden de 8 ay geçti ama emin olmak lazım![]()
Amin canım rabbim annelik özlemi çekenlere bir an evvel o supriz haberi versinÇok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin inşallah.![]()
Hadi bakalım o zaman kıvılcım attırmaya devam ben bundan sonraya ney bu kadar sürtüşmeli konu niye açılıyo. Hepimize örnek olsun diye tüp bebeğe kimse boşa para dökmesin diye
Kız ama geçenlerde birisinin konusu vardı gerçekten hamile kalmış sürtüşmeyle vajinismus hasTAsıymış normaldeBende merak ediyorum ya o haltı yemeyi bilecek kadar büyük ama çocuk olmasının imkansız olduğunu bilmeyecek kadar b.yns.z![]()
Kız bu kanda negatifi görüp üstüne aylarca adet olduğu için dedim onuKız ama geçenlerde birisinin konusu vardı gerçekten hamile kalmış sürtüşmeyle vajinismus hasTAsıymış normalde![]()
Bununki ayrı vakaKız bu kanda negatifi görüp üstüne aylarca adet olduğu için dedim onu
Vay be demek ki marifet sürtünmedeymiş![]()
5 ay sonra kan verin varsa çıkarBende iki aydır regl olmuyorum da bilemedim sizce hamilelik varmı testim de bu şekilde çıktı kkot pantolon üzerinden surtunmustukEki Görüntüle 3002904
allah askına baska hesaplar mı açıyorsun napıyon kaç kere sordun artık bıkmadın mı ?Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Yok o ayrı konu ona yeni konu açarsa yazarım. Mesela "5 aylık olmuş olan bebeğin cinsiyetini değişimi "gibi. Cevabı merak edenler için vereyim; değişir . Yataginizda doguruna kadar ters yatarsaniz değişiyor. Gece döndünüz diyelim alim Allah çok teklikeli bebek de döner. Sonra yok efendim çocuğum dönek oldu. Bir böyle bi şöyle vs başlıklarla konu açmayın.5 aylık çocuğun cinsiyeti belli olur onuda desen iyi olur du bence![]()