sürücü kursu hocası napsam ben

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
bugün direksiyon dersim vardı nişanlımla , beni direksiyonda bir görmek istiyordu. arabaya almadı seni heyecanlandırır dedi. tamam dedik o da kendi arabasında bekliyodu bizi. sonra üç kere beni aradı tabi telefon ısrarlı hoca sinirlendi bilmiyo mu direksiyonda olduğunu bir daha ararsa çok kızıcam falan dedi. ben o ana kadar kulak vermiyodum telefona hoca öyle deyince heyecan yaptım saçmalamaya başladım bu da açtı telefonu kıza kaza yaptırcan arkadaş arama derdin fındık kabuğunu doldur mu dedi meğer dedesi rahatsızlanmış köye gideceklermiş acilen onu söylemek için yapmış

hocanın o tavrı hiç hoşuma gitmedi üstelik buraya yazmadığım daha bir çok laf etti. bende indim arabadan şimdi diğer randevulara gitmek istemiyorum soğuttu beni babamla nişanlım çalıştırsa beni geçebilir miyim direksiyon sınavından

bugün direksiyon dersim vardı nişanlımla , beni direksiyonda bir görmek istiyordu. arabaya almadı seni heyecanlandırır dedi. tamam dedik o da kendi arabasında bekliyodu bizi. sonra üç kere beni aradı tabi telefon ısrarlı hoca sinirlendi bilmiyo mu direksiyonda olduğunu bir daha ararsa çok kızıcam falan dedi. ben o ana kadar kulak vermiyodum telefona hoca öyle deyince heyecan yaptım saçmalamaya başladım bu da açtı telefonu kıza kaza yaptırcan arkadaş arama derdin fındık kabuğunu doldur mu dedi meğer dedesi rahatsızlanmış köye gideceklermiş acilen onu söylemek için yapmış

hocanın o tavrı hiç hoşuma gitmedi üstelik buraya yazmadığım daha bir çok laf etti. bende indim arabadan şimdi diğer randevulara gitmek istemiyorum soğuttu beni babamla nişanlım çalıştırsa beni geçebilir miyim direksiyon sınavından

baska hoca yokmu?kursa soylesenız ben bu hocayla calısmak ıstemıyorum dıye olmazmı acaba?

baska hoca yokmu?kursa soylesenız ben bu hocayla calısmak ıstemıyorum dıye olmazmı acaba?

bilmiyorum ki canım, ama haksız mıyım onu istememekte? kim verdi ona öyle konuşma hakkını... ben muhabirim bir de siyasi haberleri ben yapıyorum meclis partiler falan yoğunum yani kursta da böyle sorunlarla uğraşacak vaktim yok zaten bilmiyorum ki başka hocaları var mıdır yok mudur bi bunu gördüm ben hep sözlü derslere de bu geliyodu

bilmiyorum ki canım, ama haksız mıyım onu istememekte? kim verdi ona öyle konuşma hakkını... ben muhabirim bir de siyasi haberleri ben yapıyorum meclis partiler falan yoğunum yani kursta da böyle sorunlarla uğraşacak vaktim yok zaten bilmiyorum ki başka hocaları var mıdır yok mudur bi bunu gördüm ben hep sözlü derslere de bu geliyodu

valla bencede haklısın ama ehlıyet kurslarında devamlılık onemlı galıba sen genede bı kursla konus olmazsa o zaman baska cozum bakarsın:)

hoca haksız sayılmaz. onun görevi sadece araba kullanmayı öğretmek değil, araç kullanırken uyulması gereken kuralları da öğretmek. sürücülük hayatının ilk gününde telefonla konuşmaya başlaman, hocanın buna izin vermesi abes olurdu. ama senin telefonunu alıp açması da saygısızlık..
sırf bu yüzden derslerini aksatma. araba sürmeyi bilenden değil, öğretmeyi bilenden öğrenmelisin. hem direksiyon hocaları normal insanlardan asabi olurlar. benim hocam çok sinirli ve stresliydi:19:

Son düzenleme:
Ne münasebet , telefonunu cevaplıyo , nişanlına kızıyo. Hadsizlik etmiş. Uyarsaydınız keşke.
Başka hoca bulmanız daha iyi olur bence.

git hocaya "geçen günkü tavrınızdan hiç hoşlanmadım. nişanlıma bağırmaya hakkınız yok. ben buraya paramla rezil olmak için yazılmadım " de.

Hocanız ayıp yapmış ve oldukça haddiniz aşmış bana göre :19: Israrla aradığına göre belliki bir sorunu vardır insan durup dururken aramaz ki... Geçersiniz o tarz biriyle çalışıp geçmektense...

ben olsam yırtardım o adamı o kim oluyor hem telefonumu alıp açacak kim ne belli değil üstüne üstelik bir de münasebetsizlik yapıp nişanlımı azarlayacak.
Peki nişanlın naptı?

hoca haksız sayılmaz. onun görevi sadece araba kullanmayı öğretmek değil, araç kullanırken uyulması gereken kuralları da öğretmek. sürücülük hayatının ilk gününde telefonla konuşmaya başlaman, hocanın buna izin vermesi abes olurdu. ama senin telefonunu alıp açması da saygısızlık..
sırf bu yüzden derslerini aksatma. araba sürmeyi bilenden değil, öğretmeyi bilenden öğrenmelisin. hem direksiyon hocaları normal insanlardan asabi olurlar. benim hocam çok sinirli ve stresliydi:19:

hanımefendi direksiyon sallarken telefonu açmadım. üstelik kendisi benim şahsi telefonumu açtı, sizin bu duruma karşı sakinliğiniz olabilir ama ben siyaset muhabiriyim, meclisten sorumluyum. beni vekilde arıyo sendika başkanı da arıyo basın danışmanı da arıyo menajer de arıyo o sırada telefonun diğer ucunda bir siyasetçi de olabilirdi. o zaman düşünün halimi. üstelik hayatınızda hiç arabayı sağa çekip ısrarla calan telefonu cevaplamadınız sanırım.

Ne olursa olsun sizin telefonunuzu acma hakki yok o sizin ozeliniz
Benim esime zamaninda sevgiliyken nisanluyken yada simdi ayni tepkiyi verse durum farkli bir hal alirdi saniyorum o hoca ile devam edemezdim

Siz ilkokul çocuğu değilsiniz arkadaşım hoca direksiyon öğretecek bile olsa size bağırmaya ve rencide etmeye hakkı yoktur.
Üstelik telefonunuzu acip nısanlınıza bağırması cok buyuk terbıyesızlık.. hadsizlık yaptıgı ve cok yanlıs.
gıdın surucu kursuna hocanın davranısını anlatın ve hoca degıstırmek ıstedıgınızı soyleyın para verıp ustunede rezil olamam dıye tavrınızı bellı edın.

benım ılk dıreksıyon dersımdı , sımdı ne yaptıgımı tam hatırlamıyorum hoca sesını yukseltecek gb oldu stop ettım arabayı dedım sen hocaysan ben de öğrencıyım ama cocuk değilim sesınızı ıyı ayarlayın yoksa bu ders boyle geçmez.. bır daha asla ne yaparsam yapayım adam kızma belırtısı bıle gostermedı herkes haddını bılmelı bence.. sız de tepkısız kalmayın.

Tek hoca yoktur ya kursa sorun siz bende gidiyorum 1 aydır her randevuda başka hoca oluyo da o hocanın tavrı neymiş öyle çok tuhaf :26:

Tek hoca yoktur ya kursa sorun siz bende gidiyorum 1 aydır her randevuda başka hoca oluyo da o hocanın tavrı neymiş öyle çok tuhaf :26:

aynen. bir de ben duymazdan geliyordum telefonu. o öyle kızmaya söylenmeye başlayınca çok gerildim saçmalamaya başladım :50:

hanımefendi direksiyon sallarken telefonu açmadım. üstelik kendisi benim şahsi telefonumu açtı, sizin bu duruma karşı sakinliğiniz olabilir ama ben siyaset muhabiriyim, meclisten sorumluyum. beni vekilde arıyo sendika başkanı da arıyo basın danışmanı da arıyo menajer de arıyo o sırada telefonun diğer ucunda bir siyasetçi de olabilirdi. o zaman düşünün halimi. üstelik hayatınızda hiç arabayı sağa çekip ısrarla calan telefonu cevaplamadınız sanırım.

bu ne şiddet bu celal:44: bir konu açmışsınız, ben de kendi yorumumu yazdım. tavrınız hiç hoş değil. neyse hayat sizin. dilediğinizi yapın.

ben hocaya haksız diyemicem kusura bakmayın ama evet telefonunuzu açması saçmalık olabilir ama adam zaten biliyomuş nişanlanızın aradığını siz kendiniz yazmışsınız yani siyasetçi değilmiş demekki.. Nişanlınız az bekleyebilirdi direksiyon başında olduğunuzu biliyor sonuçta. Ben sadece özel telefonunuzu açtığı için haksız görüyorum yoksa diğer konularda haklı..

Son düzenleme:
Sesini kisip cantaya atma olgunlugunu gosterseydiniz hocayi da israrli calan telefonlarla cileden cikarmazdiniz.sizin de hataniz var tek hata hocanin degil.

Tabii ki de hocanız haksız.
Kimsenin sizin şahsi telefonunuzu açmaya,arayan kişiyi azarlamaya hakkı yok:47:

Başka bir hocayla çalışmak istediğini bildir çok haklısın.. Direksiyonda olduğunu bildiğine rağmen ısrarla aranmandan acil bir durum olması gerektiğini anlamalıydı. Hem böyle asabi insanla zor olur insan gerilir ben asla istemezdim.

Back
X