- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
zaten laf sokarken rahat olacaksın öfkeli durmayacaksın ki karşıdaki iyice delirsinBayilmayan az kişidir zaten. İnce ince laf sokması yokmu
Ölüyorum gülmekten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten laf sokarken rahat olacaksın öfkeli durmayacaksın ki karşıdaki iyice delirsinBayilmayan az kişidir zaten. İnce ince laf sokması yokmu
Ölüyorum gülmekten![]()
zaten laf sokarken rahat olacaksın öfkeli durmayacaksın ki karşıdaki iyice delirsin![]()
Anam kizda çok iticiinci satırda olsaydı tadından yenmezdi işte semih kaçacak yer artardı işte o zman :))
Aynen ya laf sokmayı oģreten adam gibi adamzaten laf sokarken rahat olacaksın öfkeli durmayacaksın ki karşıdaki iyice delirsin![]()
aynen yaa bende başaramıyorum o sakinliğiAynen ama ben sakin olamıyorum
Dalasım geliyor karşı tarafa![]()
aynen canım, serkan iyi hazırlamış ama :) çok merak ediyorum semihle serkan oyunlarda nasıl olacak :)
Ayy Allah korusun çok cirkefti o kız hayatımda öyle birini ilk defa gördüminci satırda olsaydı tadından yenmezdi işte semih kaçacak yer artardı işte o zman :))
Biri bize ögretsinaynen yaa bende başaramıyorum o sakinliği![]()
Semihten ders mi alsak kiBiri bize ögretsin![]()
semihin hakkından o geliyodu ama sadece :)Anam kizda çok itici![]()
Oo acayip hırs yaparlar ama genelini serkan alır gibime geliyor.aynen canım, serkan iyi hazırlamış ama :) çok merak ediyorum semihle serkan oyunlarda nasıl olacak :)
Oo acayip hırs yaparlar ama genelini serkan alır gibime geliyor.
Semih arkadaşlarına muhteşem zekasiyla fikirler verir![]()
Semihin yerinde başkası olsa barış gibi duvardan atlayarak kaçırdı izlerken bi insan bu kadarda sabırlı olamaz dedirtti yani bana hayretle izledim nasıl basariyo kiSemihten ders mi alsak ki![]()
Oda ünlü olduya dünyanın parasini ister şimdiSemihten ders mi alsak ki![]()