• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2014 Star Tv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda

Dünyanın en zorlu yarışması Survivor'da bu sezon yarışacak ünlüler ve gönüllüler takımı belli oldu.

Büyük bir merakla beklenen yarışma bu sezon Dominik Cumhuriyeti’nde yapılacak. Yarışmanın ünlüler takımı sanatçı ve sporcu kadrosu ile dikkat çekiyor.
ÜNLÜLER:
TOLGA KAREL (Oyuncu), GÖKHAN KESER (Oyuncu, şarkıcı), AHMET DURSUN (Futbolcu), İSMAİL BAKİ TUNCER (Komedyen),DUYGU BAL (Voleybolcu), MERVE AYDIN (Milli atlet), SERENAY AKTAŞ (Oyuncu), EDA ÖZERKAN (Oyuncu).
GÖNÜLLÜLER:
MERT PALAVAROĞLU, TURABİ ÇAMKIRAN, YİĞİT DİKMEN, AKIN SAATÇİ, ERTUNGA GEMUHLUOĞLU, EKREM TORAMAN, BERNA SİBEL DENİZ CANBELDEK, SAHRA ESRA IŞIK, MÜGE UZEL, EMİSA SAMANTA MENDES GOMES AVCI.
Televizyon tarihinin en zorlu yarışması 2 Mart Pazar 20:00'da Star TV'de başlayacak.

geçen sene çok güzeldi, bu sene de keyifli olur umarım ..

yarışmaları izlemeyi çok seviyorum

yarışmalar çok zevkli oluyor ya hele yemyeşil doğa ve deniz....:31:

Her sene begenerek izliyorum bu senede yine cok cekismeli gececege benziyor

Turabi striptizci çıkmış. Direk dansı yapıyormuş.:52:

İsmail nasıl adam yaa resmen 10 saniye suratında durdu fare sabah tolga anlatiyo hadi yaw falan diyor dünya dan bi haber :27: hele o kalkıp dikilişi yokmu çok komikti :60:

İsmail nasıl adam yaa resmen 10 saniye suratında durdu fare sabah tolga anlatiyo hadi yaw falan diyor dünya dan bi haber :27: hele o kalkıp dikilişi yokmu çok komikti :60:
Çok iyi ya tolga gözleri açıyo ama salak gibi bakıp yatıyo ismail dumur oldu ölüyorum gülmekten şuan :9::9::9::52::52::52::27::27::27:

Sahraya sinir oluyordum. Dün hak verdim. Sahra orada nefes almaya çalışıyor yarışdan sonra, bi turabi bi Berna elleyip duruyor. Birbirlerini sakinleştirmek için dokunmaları, ağlama demeleri, sarılmaları yani fiziksel olarak Zorlamaları çok itici. Kız ellemeyin dedi diye özür dilettirdiler bir de.

tolga niye dün merveyı susturmadı anlamadım
çok gıcık ya çok ayıp etti birde herkes konuşmayla motive olmuş-muş

Back
X