• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Susam Yaginin icinde Progesterone

Bigapple

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
19
0
16
A.B.D.
Hocam, 4 gundur aksamlari popodan 50mg lik progesterone oluyorum.. Normalde kendimi aciga dayanikli bilirdim ama gercekten agrisi feci oluyo.. Aksamlari uykumdan uyandiriyo, oturup kalkmakta zorluk cekiyorum, feci sekilde topalliyorum. Hemsireye sordum normal dedi yarin 5. Gun embryo transferim var. transfer sirasinda kasildigim icin embryo transferi gerceklesemiyecek diye korkuyorum cunku daha once sulu ultrasonda ayni doktor girememisti.. Sebeblerini anlati sakinlestirdi, simdi bu sekilde doktorun sorup onuda stress yapmak istemiyorum..sizce devam etmelimiyim?
Fitil gibi olan progestorone ile ignenin arasindaki fark nedir?
Simdi den cok tesekkurler

Merhaba progesteron kullanımında bir hata yaptığınızı düşünyorum tekrar doktorunuz ya da hemşirenizle durumunu görüşünüz. Sevgiler.

hocam, 4 gundur aksamlari popodan 50mg lik progesterone oluyorum.. Normalde kendimi aciga dayanikli bilirdim ama gercekten agrisi feci oluyo.. Aksamlari uykumdan uyandiriyo, oturup kalkmakta zorluk cekiyorum, feci sekilde topalliyorum. Hemsireye sordum normal dedi yarin 5. Gun embryo transferim var. Transfer sirasinda kasildigim icin embryo transferi gerceklesemiyecek diye korkuyorum cunku daha once sulu ultrasonda ayni doktor girememisti.. Sebeblerini anlati sakinlestirdi, simdi bu sekilde doktorun sorup onuda stress yapmak istemiyorum..sizce devam etmelimiyim?
Fitil gibi olan progestorone ile ignenin arasindaki fark nedir?
Simdi den cok tesekkurler

Cok tesekkurler, Allaha sukur embriyo transferinde sorun cikmadi. Hemsireye sordum , cok emin bir sekilde bisey olmadigini soyledigi icin doktora direk sormakta biraz bekledim. Protokole fazla karismak istemedim. Crinone gel ile degisti.
Igne yapimina gelince doktorum transfer gunu kontrol etti, yanlis yapmissiniz demedi. Igne izi yok denecek kadar az,morlukta yoktu. Mesela sinire gelmis olsa yapildigi an aci agri olmazmiydi? igne yapilirken en ufak birsey hissetmedim.Agri igne olduktan sonra 3-4 saat sonra basliyodu.
Galiba alerjik bir durumdu. 4.gun aksami agrim hat safaya ciktiginda Diphenhydramin+ Acetaminophen ictim. Kalcamda sicak sicak yanan yer 15-20 dakika icinde serinledi, nerdeyse yuruyemez halden nerdeyse normale dondum.
Dun transferim oldu 1 gun cok kipardama dediler. Kipirdamayip ustunde oturunca daha kotu uyusuyodu..benim hafif hafif hareket ettim. Doktoruma sordum Diphenhydramine ve Acetaminophen icmemde bir zarar olmaz dedi. sizce?

Back
X