Poğaçalar Susamlı Poğaça

ama bunu yapmayın yaa:84:
en sevdiğim yiyeceklerden biridir şu poğaça ama kilo olayı olmasa
off:37:

bu arada paylaşan arkadaşlar elinize sağlık
afiyetle yiyin:43:

ama bunu yapmayın yaa:84:
en sevdiğim yiyeceklerden biridir şu poğaça ama kilo olayı olmasa
off:37:

bu arada paylaşan arkadaşlar elinize sağlık
afiyetle yiyin:43:

sağol canım.. senıde bklerım..nolcak bırazdan..kepek unlu denerız:56:

Canım önerini dikkate alacağım,diyetisyenim de öyle diyor,yasak yok diyor,az ye ama yasaklama diyor.

hayırlısı olsun..azmedersen yaparsın.. çok az yersın ama mahrum kldığını düşünmez dahada sıkı sarılırsın blkı dıyete..

tabı yğlı susamlardan uzak dur..az koymalısın..dıyetısyende bu tarz hafıf tarıf falan yokmudur??pk bılgım yok ama..

Son düzenleme:
Canım muhteşem oldu poğaçalarrrr:))
tadı inanılmaz güzeldi ve tek bir şekilde kalmadan bikaç çeşit şekille değiştirdim..çörek otuda kullandım aynı hamura ben:)
susamlı olanları peynirli ve zeytinli-çörek otlu olanları ise kaşarlı ve sucuklu karışık yaptım....1 saate kalmadı hepsi tozzzz:))))
şimdi kociş yine istiyor bugün yapamam sanırım vaktim yok,ama bikaç güne patateslisini deneyeceğim...
yapmamış olanlara kesinlikle öneriyorum
Test edildi onaylandı:))

Canım muhteşem oldu poğaçalarrrr:))
tadı inanılmaz güzeldi ve tek bir şekilde kalmadan bikaç çeşit şekille değiştirdim..çörek otuda kullandım aynı hamura ben:)
susamlı olanları peynirli ve zeytinli-çörek otlu olanları ise kaşarlı ve sucuklu karışık yaptım....1 saate kalmadı hepsi tozzzz:))))
şimdi kociş yine istiyor bugün yapamam sanırım vaktim yok,ama bikaç güne patateslisini deneyeceğim...
yapmamış olanlara kesinlikle öneriyorum
Test edildi onaylandı:))

çok kalmaz sen kocayı şişirirsin hatun:1:ellerıne emeğine sağlık:nazar:

muhtesem gorunuyorrrrrr
bugun kesinlikle deniycem zaten goruntuden belli cok lezzetlidir:34:
tesekkurler tarif icin ellerine saglik

Back
X