suskun kontes zayıflıyor !!

suskunkontes

Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4
0
6
35
Elazığ
Hayırlı akşamlar öncelikle kendimi tanıtmakla başlamak istiyorum
24 yaşında 1,68 boyunnda ve 78 kiloyum . Bundan iki yıl evvel yaptığım doğumdan sonra kilolarımı veremedim ve üzerine de eklemiş bulundum. Metabolizmam mı yavaşladı iştahım mı aşırı arttı bilmiyorum , bir türlü veremiyorum kilolarımı :17: Yarın diyetisyene gitmeye karar verdim ama gurbet ellerde tek başıma başaramıyorum yardıma ihtiyacım var bu konuda :5:

stresli olduğumda ve çok yorulduğumda kendimi yemeye veriyorum bunlar da genelde abur cubur oluyor ve su içmeyi unutuyorum, bir hafta içmesem aklıma gelmez sanırım :26:

Kilo vermek isteyen bir tek ben olmadığımı bilmek beni motive ediyor ve desteklerinizi, önerilerinizi bekliyorum. Yarın diyetisyenden geldikten sonra listemi ve önerilerimi paylaşırım

zayıflamak duası ile sayfam hayırlı olsun inşallah hedefime ulaşırım ....

merhaba günlük,
Bugün diyetisyene gidecektim ama daha önce gittiğim yerdeki bayan ayrılmış ve yeni diyetisyen ne zaman gelicek bilinmez dediler :26: daha önceki diyet listemi emzirdiğim için biraz fazla yazmıştı ,şimdi de aynısını kullansam işe yarar mı bilemedim. Aslında problem diyetisyen yada verdiği liste de değil. Problem düzenli spor yapamamam ve abur cubur krizlerim. Yani ben bu konuyu kendi içimde çözmedikçe hiç bir şey benim kilo vermeme yardımcı olamaz.. bugün yediklerime dikkat ettim etmesine ama aralarda abur cuburu götürdüm gene :31: :31: imdaat diye bağırayım mı napayım günlük bağırsam sesimi duyan olur mu ki !!!!!!! :3: :3: :3: :3:

merhaba günlük,
Bugün diyetisyene gidecektim ama daha önce gittiğim yerdeki bayan ayrılmış ve yeni diyetisyen ne zaman gelicek bilinmez dediler :26: daha önceki diyet listemi emzirdiğim için biraz fazla yazmıştı ,şimdi de aynısını kullansam işe yarar mı bilemedim. Aslında problem diyetisyen yada verdiği liste de değil. Problem düzenli spor yapamamam ve abur cubur krizlerim. Yani ben bu konuyu kendi içimde çözmedikçe hiç bir şey benim kilo vermeme yardımcı olamaz.. bugün yediklerime dikkat ettim etmesine ama aralarda abur cuburu götürdüm gene :31: :31: imdaat diye bağırayım mı napayım günlük bağırsam sesimi duyan olur muki !!!!!!! :3: :3: :3: :3:
mrb canm bende dogum yapali 26 ay oldu sutten kestigimde 78 kiloydum boy 1.69 du. aksamlari dikkatettim ac yattim bol su icerim zaten bide yesil cayin icine cubuk tarcin at aburcubura boyle dur de ve yine aralarda aburcubur yiyeceksen burcak yada yulafli biskuvi ye sabah oglen iki dilim kepek ekmegi ye ama aksam ekmek yeme ben bu yontemlerle sporsuz 40gunde 8 kilo verdim suan 70lerdeym ve simdilik yerimde sayiyorum vermem gereken 10 kilo var oda gidecek ins . sende verirsin yeterki iste azmet

Back
X